Myke frukt karameller!

Igår var jo jeg på shopping, og da var jeg også innom helsekosten. I all hovedsak for å få kjøpt meg ny tagatesse, men ender alltid opp med noe ekstra når jeg først stikker innom. Det lille ekstra igår ble myke sukkerfrie karameller, den første jeg har testet nå er frukt karameller. Smakte altså igår kveld, og de var skamgode. Nesten for gode, for jeg klarte ikke stoppe i tide. Her snakker vi trøblete mage om man spiser for mange, for jeg ble skikkelig uggen i magen for å si det sånn 🙂

Jeg fraråder på det sterkeste å spise veldig mange av disse etter hverandre, det blir fort kvalme etterfulgt av you know what 😀 Men når det kommer til smaken, så er den ufattelig god. De med sitron smaker helt likt til fox omdu skal sammenligne det med noe, og dette er myke deilige karameller.

DSC_0086

Det er altså forskjellige smaker her, jordbær, sitron osv. Dette er absolutt noe jeg kan finne på å kjøpe igjen, men jeg har lært. Begrense inntaket er viktig på disse, eller blir det rett og slett overload av sukkeralkoholer.

Jeg har en annen pakke også som er mere karamell, har ikke prøvd dem enda.

Konklusjonen er at jeg kan godt anbefale disse, da de er veldig gode. Men har du en tendens til å reagere med trøblete mage av maltitol for eks. må du være forsiktig med inntaket 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo godteri! og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Myke frukt karameller!

  1. Kristin sier:

    Har de samme konsistens som Fox?

    • Ja, det var nettopp det. Skremmende like, beste sukkerfrie karamellene jeg har smakt. Hard for magen ved stort inntak, men det kan jo være positivt også. Så kan man ikke overspise 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s