Smørbrød med røkt ørret!

Idag har vært en hektisk dag, jeg bestemte ganske spontant igår etter innlegget jeg skrev. At idag skulle jeg prøve å shoppe meg noe nytt, og jammen fant jeg en del fine ting. Dette var jo positivt og gøy, men maten har jo blitt så som så pga. dette. Altså, jeg har ikke spist noe jeg ikke burde, men når man shopper i noen timer. Ja, da frister det ikke mye å lage en stor middag, når man kommer hjem. Nå vet jeg dere at jeg liker ting enkelt, også middager. Men jeg hadde rett og slett ingenting klart, alt lå i frysen.

Da passet det veldig fint å lage noen digge smørbrød med ørret, og her kan dere bruke det brødet dere synest passer best for dere. Gå direkte til mitt innlegg om forskjellige brød på lavkarbo her om du er i tvil. Dette smakte himmelsk, og det beste av alt. Det er laget på null komma niks, og hvem liker ikke røkt ørret med eggerøre?

Smørbrød med røkt laks! 

  • 2 skiver lavkarbo brød
  • 4 skiver røkt ørret
  • Salatblader

Eggerøre!

  • 2 Egg
  • 2 ss kremfløte
  • Salt, pepper (forsiktig med saltet, laksen er salt i seg selv)

Fremgangsmåte!

  • Start med å lage eggerøren, legg den til side så den får avkjølt seg litt. Lunka synest jeg er best.
  • Bruk godt med ekte smør på skivene, legg på salatblader, eggerøre og ørret.
  • Nytes med et godt glass drikke.

Denne her er veldig god, skikkelig kvalitet. Men den er dyr, koster 31 kr. for en sånn liten pakke. Pakken har da 4 skiver, så det er dyrt. Jeg så egentlig etter Sotra Seafood sin, for de bruker å selge hele sider av den på Kiwi. De hadde den ikke inne idag, men den også er veldig god. Billigere å kjøpe i hele sider også, og skjære opp selv.

Dette er gjort på null tid, og er forferdelig enkelt for alle. Smaken er det ingenting og si på, her har du et herremåltid. Passet meg perfekt etter et par timer på farten, koste meg skikkelig.

Når det kommer til karbohydrater i måltidet, avhenger det av hvilket brød dere velger. Med et av brødene som inneholder mest karbohydrater, vil dette måltidet ligge på ca. 12-15 gram karbohydrater. Men velger du et av de alternativene med minst karbohydrater, kan du få dette måltidet ned i 5-6 gram karbohydrater. Brødet er det som avgjør, det som er oppå er jo så godt som karbofritt.

Måltidet metter godt, er proteinrikt og inneholder mengder av sunt fett.

 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s