Dagens antrekk!

Dette skal ikke på noen måte bli en «outfit» blogg altså, men siden jeg holder på med #prosjektshipshape så tenker jeg det er gøy å vise dere litt av meg. Tror det er helt nødvendig for meg å ta flere bilder av meg, og få dem ut på bloggen. For å faktisk komme meg videre, føle meg helt komfortabel med å vise meg frem og ha det bra med meg selv. Jeg har vist rimelig mye til dere i min tid som blogger, og det er ingenting jeg angrer på. Det jeg egentlig er lei av, er at jeg hele tiden får «tilbakefall» og ikke klarer å få varig orden på egen selvtillit og følelser rundt meg selv.

Jeg har tatt på meg den andre nye jeansen idag, synest den også var veldig kul. Egentlig liker jeg veldig godt begge de nye buksene mine, så har vel egentlig ingen klar favoritt. Begge er knallgode å gå i, og siden de har et høyt liv så passer det bra for meg med en hengemage under. Jeans som er lave i livet, kan nok ikke jeg bruke mere.

DSC_0179

DSC_0180

DSC_0181 DSC_0182

Litt andre detaljer på denne, men veldig behagelig på altså. Å ta en tur på Kappahl nå er ikke dumt heller, det er 100 kr. i rabatt på alle jeans 🙂 Så da er det ekstra hyggelig å betale i kassa 🙂

Jeans er altså fra kappahl, cardigan er fra Cubus for de som måtte lure 😉

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Dagens antrekk!

  1. ni98765 sier:

    Fine deg!
    Stilig bukse 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s