Wish me luck!

Er en smule nervøs må jeg innrømme, jeg fikk en telefon idag. Den var høyst uventet, og jeg ble vel det man kan kalle «tatt på senga». Bortsett fra at jeg var oppe for lengst, hadde trent og til og med rukket å stelt meg/dusjet etter trening. Telefonen var kort fortalt om en aktuell jobb, og jeg ble glad. Samtidig som jeg ble litt rådvill, nettopp på grunn av alt vi skal i gang med nå ganske snart. Veldig snart starter vi med IVF, det er ikke bare bare å reise her ifra og ned til Bergen for uttak, innsett ol. I tillegg når det første forsøket er over, skal jeg på et planlagt rehabiliterings opphold.

Dette oppholdet er for å trene jevnlig med fysioterapeut, og få bra oppfølging. Misforstå meg rett, jeg føler meg rimelig bra altså. Føler meg i veldig god fysisk form, når det kommer til min sykdom FM så føler jeg at jeg takler den greit. Det er daglige smerter, men de er ikke så ille og lever ufattelig godt med dem. Men jeg fikk påvist en slitasje i ryggen min, aom gir meg en god del problemer med smerter i bekken området mitt. Det irriterer meg mye, og selv om jeg kan jobbe og klarer godt å jobbe. Så vil jeg veldig gjerne på det oppholdet, for å forhåpentligvis bli bedre i ryggen.

Tror et sånt opphold vil ha mye å si for meg, i henhold til ryggen. Jeg får konsentrert meg 100% på å trene meg bedre, få oppfølging og ikke minst da få de verktøyene til å vedlikeholde fremgangen. Derfor vil jeg veldig gjerne ha det oppholdet, selv om min FM er veldig bra akkurat nå. Der skal jeg i oktober, det er tre ukers opphold og jeg tror det blir bra. Det triste med dette, er jo at jeg føler at jeg passer dårlig til å ta en jobb  nå. Sa det til vedkommendde som ringte, at jeg er litt i en kinkig situasjon når det kom til å ta jobb akkurat nå. I tillegg dreier dette seg om en tilkallings vikar jobb, akkurat nå i første omgang.

Det er jo veldig trist å være tilkallingsvikar, om jeg «aldri» kan stille liksom. Men vi gjorde en deal på å treffes imorgen for en prat, og jeg gleder meg egentlig til det. Er egentlig veldig intressert i jobben, det er en jobb som kokk. Så jeg er veldig positiv til det, men er livredd for at de skal miste interessen når jeg forklarer situasjonen. Å ikke være ærlig er jeg nok lite tjent med, så å være 100% ærlig i hva som skal skje fremover. Er nok det beste for meg selv, og for evt. arbeidsgiver 😉 Jeg klarer rett og slett ikke «lyve» meg inn i en jobb, å love gull og grønne skoger når jeg kanskje ikke kan innfri.

Uansett så håper jeg at vi kan bli enige om noe, for det kan jo være en inngangsport til en fast jobb på sikt. Sånt vet man aldri, og det hadde jo vært helt perfekt. Det er absolutt et sånt sted jeg kunne tenkt meg å jobbe, så jeg er ganske spent kan man si.

Så jeg tror jeg trenger mange lykkeønskninger fra dere, om at vi kan komme til en eller annen enighet! Det hadde vært så ufattelig bra, men tørr ikke håpe på for mye nei. Tanken slår meg jo at jeg er lite attraktiv på jobb markedet akkurat nå, med IVF på planen, rehab og deretter mulig graviditet og permisjon. Dette har jeg tenkt utrolig mye på i det siste, og tanken har gjort meg lei meg. Men nå skal jeg prøve å tenke litt positivt, kanskje det ordner seg 😉

DSC_0243 (2)

Send masse bra karma min vei, så kanskje det kommer noe ut av dette 😉

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Wish me luck!

  1. sylviamolsen sier:

    Ønsker deg lykke til. Dette går bra.

  2. Heidi sier:

    Har troen på at det ordner seg. Masse lykke til!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s