Resultatet av dagens møte!

Jeg fortalte dere igår, at jeg skulle i møte angående en eventuell jobb idag. Var kjempe nervøs idag, rett og slett veldig spent. Jeg vet jo at jeg ikke er blant de mest attraktive på jobbmarkedet for tiden, med alt som foregår på privaten om dagen. Det var rett og slett veldig uheldig at jeg ble arbeidsledig når jeg ble, men det kan ikke jeg gjøre noe med. Nå har jeg jo ørlite jobb, men det er nesten for ingenting å regne. Hadde et håp forran den samtalen idag, men skjønte jo egentlig utfallet før jeg gikk inn.

Det var en veldig hyggelig og behagelig prat, men det er jo klart at jobben gikk til en annen i første omgang. Rett og slett fordi jeg ikke er tilgjengelig så mye de neste ukene, som det de trenger. Jeg har full forståelse for det, selv om det såklart er litt sårt å ikke få jobb fordi situasjonen min er som den er. Men alt var ikke negativt, heldigvis. Det kunne åpne seg jobb for meg, litt senere på høsten kanskje. Så vi skal holde kontakten, så resultatet av møtet ble vel så bra som jeg kunne forvente at det skulle bli. Jeg skjønte jo selv, at de ikke ville ha meg nå for det akutte behovet som var akkurat nå. Men som han sa, så har de stadig behov for folk, så det kunne fremdeles bli aktuelt. Vi har iallefall hilst, og han vet om meg. Det er ikke lite bare det, og så er jeg positiv til at jeg kanskje kan få jobbe litt der til slutt.

Da er jeg egentlig fornøyd tross alt, siden det å starte i en ny jobb nå like før IVF kanskje ikke er det smarteste man gjør. Jeg skal iallefall ta kontakt igjen når vi er ferdige med første forsøk, så er det lov å håpe på at de har noe da 😉

Når det kommer til første IVF forsøk venter vi og venter, syklusen min har ennå ikke kommet i gang. Jeg blir sprø, og ringte klinikken idag. Orker rett og slett ikke gå sånn å vente i lengden, så vi ble vel enige om å se det an til neste uke. Om ikke noe var skjedd da, skulle vi vurdere Provera for å sette i gang syklusen på en kunstig måte. Det føles så dritt å gå å vente og vente, når alt er klart. Medisiner er klare, jeg er klar, gubben er klar, klinikken er klar. Men syklusen min vil bare ikke spille på lag, typisk, jeg er vant med det…

DSC_0246

Ikke fullstendig negativt jobbmøte med andre ord, men det fører jo med seg noen tanker. Men når det kommer til dette med å få hjelp til å få barn, føler jeg ikke at vi kan vente med det. Vi har ventet lenge nok, og jeg klarer ikke sette det enda mere på vent pga jobb. Det er nå det må skje, så det ikke blir dratt ut i evigheten… Føler vi har ventet altfor lenge allerede. Det er forferdelig dumt at jeg mistet så stor del av jobben jeg hadde, akkurat nå når situasjonen er sånn. Men kan jeg gjøre noe med det? Nei, det kan jeg jo ikke… Jeg håper at jeg får begynt å studere til å bli kostholds veileder snart, har ringt NAV. Men jeg venter på tlf i retur, men hun på sentralbordet påstod at jeg normalt sett ikke kunne gjøre studier mens jeg mottar dagpenger. Det høres jo helt sprøtt ut i mine øyner, så da er det tydeligvis bedre at jeg bare sitter her da. Søker på jobber jeg ikke får, og roter bort tid.

Jeg ønsker å gjøre noe, og det å bli kostholds veileder skal jeg utføre. Spørsmålet er bare når jeg får begynt, drømmen hadde jo være å fått en jobb og studert ved siden av. Håper det kan gå seg til nå da, litt lenger utpå høsten ❤

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Resultatet av dagens møte!

 1. Mari S sier:

  Lykke til! 🙂 Hold fokus på baby nå, det andre kommer senere 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Tusen takk 🙂 Joda, det kommer nok senere 🙂 mitt endelige mål er egentlig å utdanne meg til kostholds veileder, men hadde vært fint å jobbe på dagtid og studere på kveldstid… men jeg får se nå fremover, hva som skjer. Baby er egentlig viktigst akkurat nå ❤

 2. Kan jeg få gi de et lite tips, med tanke på jobb? Om de er interessert i å ansette deg på et senere tidspunkt så ville jeg anbefalt å oppsøke stedet minst hver andre uke. Ta en kopp kaffe med de, hør med de hvordan det går på jobben, nye ting som er dukket opp? etc.
  Vis at du er interessert og pålitelig. 🙂 🙂

  Godt dere prioriterer baby nå da! 🙂 Lykke til masse!! 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Tusen takk for godt tips 🙂 Er vel det vi har blitt enige om sånn omtrent, jeg skal stikke innom av og til 😉 Og det tenker jeg absolutt å gjøre, er jo rett i nærområdet så! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s