Frokost og treningsplaner for dagen!

Atter en ny dag er kommet, må bare si at det nå går veldig bra med meg om dagen. Med tanke på hvordan ting var i sommer, så er jeg 100% tilbake både i treningsutiner og kostholdsrutiner. Ingen store problemer, alt faller naturlig. Jeg tror jeg har funnet nøkkelen for å holde vekta, og jeg kjører på det akkurat nå. Jeg har veldig lyst til å gå ned i vekt også, men prøver å ikke ha hovedfokus der for tiden. Det er vel mest fordi vi nå står på trappa til første IVF runde, og jeg kan bare ikke holde på med vekttap når jeg driver på med det. Ikke når jeg evt. skulle bli gravid heller, så jeg må rett og slett ikke tenke så mye på det. Jeg spiser sunt og variert, og det får være godt nok. I tillegg til at jeg trener 4 dager i uka, som er målsetningen min. Faste treningsdager for meg nå er mandag, onsdag, fredag og søndag, hver uke.

DSC_0249 DSC_0250

Nå må det bare litt frokost til, og x antall kopper med kaffe 😉

DSC_0243

Det er en pen dag idag, planen min er ikke trening ute. Jeg vet imidlertidig ikke om jeg skal prøve meg på noe trening ute alikevel, mulig jeg prøver meg på noen styrkeøvelser ute. Det henger nemlig noen gamle turnringer her utenfor, de kan jo brukes til noe. Så hadde vørt friskt og godt det, og så avslutte med burpees inne etterpå. Klarer ikke helt å  slå meg så løs at jeg hopper og spretter utpå her, har litt sperrer jeg for sånt. Jeg brøt en stor barriere her på mandag, da jeg trente bakkeløp ute. Selv om jeg ikke visste om det var noen hjemme oppe eller ikke, jeg er så redd for å se dum ut kan dere vite 😀 Men jeg klarte det, og når jeg var i gang tenkte jeg ikke over det mer. Om andre synest det er underholdende at jeg trener og er i form, ja da er det greit for meg.

Så dagens treningplan blir altså:

  • 2-3 styrkeøvesler ute med «som med slynge», 1-2 øvelser med pilatesballen inne.
  • Avslutte med 70 burpees er planen, jeg jobber meg oppover mot 100 igjen.

Tror dette er en bra plan, og burpees og bakkeløp er veldig bra som intervall trening. Pulsen kommer skikkelig opp, og er det noe som får formen til å stige så er det intervaller. Jeg er nesten overrasket over hvor bra det går med intervaller, selv etter det oppholdet jeg hadde på 5-6 uker. Jeg er nok ikke nøyaktig like kjapp og like god, men det er ikke langt ifra. Utholdenheten min er iallefall god, og jeg er i bra form. Det føles veldig godt, og jeg håper jeg ikke blir så dårlig av IVF medisinene at jeg ikke kan trene. Trening er liksom blitt min terapi, min glede og min store interesse ❤ Ved siden av sunt kosthold såklart!

Nå håper jeg dere får en god dag også. Jeg må si at det er tusen sommerfugler som slåss i magen min om dagen, men det kan jeg fortelle mer om senere. Det er krig nedi der 😉

Dette innlegget ble publisert i Trening med lavkarbo! og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s