Jeg er i HUNDRE :-)

For en dag, dette var bare sinnsykt deilig. Etter sommeren var jeg litt nedpå, følte jeg aldri kom ordentlig i gang igjen med noe. Jeg famlet litt, fordi det hele tiden dukket opp noe. Men etter den store feiringen av min bestefar (morfar) som ble hele 90 år, var jeg egentlig fast bestemt. Nå var det ingen flere unnskyldninger, og her var det bare å brette opp ermene. Det har jeg virkelig gjort også. Første uken tok jeg 100% tak i maten, det gikk veldig fint når jeg bare kom i rutinen igjen. Så tok jeg tak i treningen igjen, og nå føles alt som før. Det føles bra, og det er så riktig 🙂

Idag er jeg rett og slett i hundre, bokstavelig talt. Jeg hadde tenkt å øke på fra 60-70 burpees idag, som avslutning på treningen. Vet dere hva? Jeg smelte til, og klarte 100 stk. 100 stk. er for øvrig min gamle rekord også, så det føltes sinnsykt deilig. Jeg lyver om jeg sier det var lett, men jeg følte eg alikevel såpass pigg. At jeg tenkte at her er det bare å kjøre på, for det kan jeg klare! Klarte det gjorde jeg også, og jeg var så stolt etterpå. Må legge til at kvalmen kom mot slutten og fortsatte litt etter trening, men jeg spydde ikke i det minste.

Det er ingenting som føles bedre, enn når man klarer mere enn man tror. Når man bare kjenner at dette går veien, og man gir alt. Jeg føler meg på god vei tilbake i formen jeg var i før Juli, men har en del å jobbe med på styrken enda. Men føler alikevel at det kommer seg, hver gang. På fredag tror jeg at jeg kjører en løpeøkt til, da det var så morsomt på mandag. Så kjører jeg vekt trening på søndag, er litt spent på den økten. For jeg klarer nok ikke samme vekt, som jeg klarte i Juni. Men greit å få en status der også! Akkurat nå føler jeg alikevel at det er viktigere at jeg trener det jeg har lyst til der og da, slik at det er veldig lystbetont. Det har det virkelig vært også, etter den første økten var tatt…da var jeg hekta igjen. Hekta på stølheten dagen etter at jeg har tatt skikkelig i, hekta på rusen man får etter en tøff løpeøkt. Hekta på den gode selvtilliten som kommer, og rett og slett bare hekta på effektene det gir.

Jeg unner egentlig flere å oppdage gleden av trening, jeg hatet trening før. Jeg har egentlig aldri drevet på med det fast, jeg har vært periode trener til tider. Men jeg har skjønt en ting, skal effekten man får av trening beholdes. Ja, da må man trene jevnlig 😉 Jeg trener ikke bare for å få en fastere kropp og se bra ut, jeg trener minst like mye for eget velvære. Jeg vil føle meg pigg, jeg elsker å ha god kondis og ikke minst elsker jeg at jeg faktisk kan løpe for eks. Har aldri vært intressert i løpetrening før, men nå elsker jeg gleden av å kunne gjøre det. Det å merke at man løper fortere, at man klarer mer og mer. Det er en befrielse i seg selv! Imidlertidig er det styrketreningen jeg kan takke, for at jeg nå kan drive med løpetrening. For kneet mitt var så dårlig for bare 9 mnd. siden, at jeg knapt kunne gå en tur i rolig tempo. Etter 3-4 mnd med styrketrening ble jeg bedre og bedre, så våget jeg å prøve meg på løping. Det gikk overraskende fint, og det gjør det den dag idag også.

Det er helt utrolig, med tanke på at jeg fikk de store hevelsene i kneet og betennelse, bare jeg gikk på tur for 9 mnd. siden…

Nå skal jeg gjøre litt hjemme, føler meg full av energi idag. Slappe av kan jeg gjøre til kvelden 😉 Nå er jeg i hundre, og lykkerusen er høy 😉

 

Dette innlegget ble publisert i Trening med lavkarbo! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s