Hei sveis ;-)

Har vært en skikkelig god dag idag føler jeg, har vært på farta men det passet meg bra akkurat idag. Først var jeg på den lille vaskejobben min, og gjorde det jeg skulle der. Når jeg var ferdig der, ble det litt shopping av både mat og noen nødvendigheter 🙂 Etter det hadde jeg frisør time 14.30, og det var skikkelig godt å få klippet seg igjen. Gikk for omtrent det samme som sist, ble bob frisyre, men en del kortere enn sist gang! Veldig fornøyd, og bruker henne som frisør fast nå.

Før!

DSC_0100

Etter!

DSC_0268 (2)

DSC_0274

Alltid herlig med noe nytt, og så blir håret så lett 🙂 Nå skal jeg prøve å nyte kvelden, har litt mange jern i ilden for tiden. Kan være mye spennende på gang her fremover, så dere får bare følge med 🙂 Har det iallefall rimelig bra om dagen nå, mye bedre enn for en uke siden. Da alt var veldig vanskelig egentlig, virker som om jeg har fått sortert litt i hodet og føles som  om det begynner å løsne litt. Men kan ikke slappe av for mye, med tanke på å jobbe med mine egne følelser osv. Da er sikkert veien ganske kort tilbake til joggebuksa, og sofakroken… der vil jeg ikke enda en gang til. Den epoken i livet mitt, bør jeg herved være ferdig med å legge bak meg. En sofadag er ok det, uten sminke og bare daffe. Men ikke hver dag liksom, den fellen har jeg vært i en stund.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s