Kyllingtallerken til fredagsmat!

Idag gjorde jeg middagen veldig enkel, valget falt på kyllinglår. Ved siden av hadde jeg salat, småtomater og litt mais. Mannen hadde kylling panetter idag, så jeg tok litt rester av sausen han hadde. Det var kjøpesaus, bretagne kyllingsaus fra Toro. Ikke verdens sunneste saus, men det ble enkelt idag. Av og til er det ok å gjøre ting litt lettvint synest jeg, selv om jeg i det store og hele foretrekker egen produsert saus. Soppsaus er en stor favoritt, men hadde ikke sopp…

Her er min kyllingtallerken!

  • 2 kyllinglår
  • Crispy salatblader
  • 4 Småtomater
  • 1 ss mais
  • Litt kyllingsaus

Fremgangsmåte!

  • Krydre kyllinglårene om du bruker rå slik som jeg. Bruk for eks. salt, pepper, paprikapulver og hvitløkspulver. Her kan du variere i det du vil, karri er også godt (da kan du droppe paprikapulver). Samme med gurkemeie, det er også ganske godt 🙂
  • Steik i ovnen på 200 grader, 35-40 minutter om de er tinte. 45-50 minutter om lårene er frosne.
  • Resten sier seg vel egentlig selv, legg salat på tallerken. Du kan bruke 1-2 ss rømme ved siden av, istedenfor ferdig saus. Skikkelig enkelt og godt på en fredag, eller hvilken som helst annen dag 😉

DSC_0298

DSC_0288

DSC_0295

Her kan de som vil kutte maisen,  jeg kan ikke si jeg spiser mye mais. Men av og til bruker jeg det til salat, trives greit med det. Rødløk, paprika etc. er gode alternativer, skulle ha rødløk idag. Men plutselig var den ikke bra lenger, så da utgikk den 😉

Håper alle får en god inngang til helgen, det er velfortjent etter en hard uke!

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s