Morgenlykke!

Det er ingen tvil om at jeg har blitt mere glad i morninger med årene, jeg var ikke glad i det når jeg var yngre for å si det sånn. Nå derimot setter jeg pris på den delen av dagen, alt er så rolig og man får litt tid til å tenke. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er en ekstrem morgenfugl, det er jeg ikke. Men jeg har heller ingen problemer med å stå opp, uansett når jeg måtte. Nå er ikke mitt liv preget av tidlige morninger på jobb for tiden, men jeg har nok på gang alikevel. Jeg føler på mange måter at ting begynner å skje i livet mitt, at det kanskje beveger seg et sted. Det er mye spennende på gang, og jeg håper det blir til noe 🙂

For meg som har levd i åresvis med så tung kropp, at alt var et slit. Så er det deilig å føle at livet begynner å forme seg igjen, at ting skjer. Da blir det også gjerne lykke å stå opp om morningen, og føle seg noenlunde opplagt og vite at man har energi gjennom hele dagen.

DSC_0283

Det er noe som er obligatorisk for å få en bra dag, det må være kaffe! For øvrig er det er veldig vakkert vær for tiden, så det blir definitivt ute trening idag. Det står mellom bakkeløp, eller å gå tur i bratt terreng. Eller en kombinasjon av tur i bratt terreng, med løping på slutten. Jeg er ikke sikker enda,det eneste jeg er sikker på er at det definitivt blir ute 😉

Jeg har et lite personlig testforsøk gående om dagen, som jeg har valgt å ikke fortelle om helt enda. Jeg ønsker å se hvordan jeg synest det er først, for å så kunne skrive reflektert om hva min mening er etter et par uker. Holder nå på med første uke, tenker å iallefall gjøre det ut uke 2 før jeg sier så mye om det. Er egentlig generelt litt forsiktig med å trekke frem sånne ting, da det gjerne ikke er like gunstig for andre. Når jeg vet mange leser bloggen min, så må jeg kanskje være litt ekstra forsiktig. Det handler ikke om produkter eller noe altså, dette handler om en spisemåte som jeg personlig har fått lyst til å prøve ut 🙂 (Det viker såklart ikke bort fra lavkarbo).

Jeg tror jeg må skrive ned noen punkter på hva jeg skal gjøre idag, men et par tlf samtaler er iallefall meningen at jeg skal ha. Men det får bli etter trening, jeg liker absolutt best å trene det første jeg gjør etter frokost. Da er det gjort, og resten av dagen kan jeg gjøre akkurat det jeg ønsker. Jeg har dårlige erfaringer med å utsette treningen, ettermiddags/kveldstrening er rett og slett ikke optimalt for meg. I tillegg er det om morningen/formiddagen at jeg har mest energi ❤

Nå skal jeg nyte denne rolige morningen litt til, bli ferdig med kaffe drikkingen og få i meg frokosten. Så er det vel trening etterhvert, når frokosten har sunket litt lenger ned. Å trene på nymatet mage er ikke så veldig lurt, iallefall ikke når det er utholdenhetstrening og hard cardio som teller 😉

Håper dere har det bra om dagen, jeg kan bare si at jeg har det bedre og bedre. Det svinger litt, men stort sett har jeg det veldig bra altså. Det nærmer seg mye spennende fremover, både på privaten og mulig jobb/jobber. Da må man være positiv da 🙂 Mitt høyeste ønske om dagen er å bli gravid snart, og få noe å jobbe med. Dårlig kombinasjon kanskje, men jeg tror ikke det er helt umulig altså. Alt er mulig, bare man  står på ❤

 

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s