På tide å få bedre selvtillit?

Hodet mitt er litt overalt om dagen, og jeg kjenner en intens rastløshet. Det bobler inni meg, jeg er utålmodig og har lyst til at diverse skal skje. Jeg er nok mest sånn fordi jeg bare venter på å starte med medisinene nå, selvfølgelig ble det ikke helt sånn jeg forespeilet. Ser ut som om starten (forhåpentligvis) blir mandag, tanta kom ikke så fort som jeg trodde og nesten var sikker på. Når man går å venter på at noe så stort og spennende skal starte, da blir alt kaos i hodet. Man er gira og vil bare i gang, samtidig som alle tankene kommer om alt som kan  gå galt.

Så begynner man å prøve å avlede seg selv, så kan det komme mye produktivt ut av det. Noen tanker bør kanskje også forbli tanker, for det er ikke alt man kommer på når kverna starter i hodet som er like smart 😉 Uansett så er det kaos inne i meg, rett og slett. Jeg er ikke lei meg og nedfor, slik jeg var for litt over ei uke siden. Jeg er ovennpå igjen, og føler at ting går veldig fint. Føler jeg lykkes ganske bra på #prosjektshipshape, jeg har faktisk lyst på en ny shopping runde. Det er jo bare en uke vel det siden sist, og det er ikke likt meg 😉 Så noe skjer inni meg, og jeg gir f… jeg er som jeg er. Mye av drivkraften til å holde seg oppe nå, er at jeg ikke vil leve resten av livet og være misfornøyd med meg selv.

Blir kanskje litt feil å si at jeg har vært misfornøyd med meg selv hele tiden, problemet har vel heller vært de nedturene jeg har fått sånn plutselig ut av ingenting. Siden jeg la om livsstilen, har jeg stort sett vært veldig stolt og fornøyd med meg selv. Men det er vel noe med den reisen man er på, man henger ikke alltid helt med på alt. Så får man flashback fra den vanskelige tiden før, hvordan man hadde det da. Når man  tenker på den store omveltningen også, så er det kanskje ikke rart at noen perioder plutselig blir tunge.

Uansett så har jeg det veldig bra nå, og jeg vil prøve å være litt mere fokusert på småting. Pynte meg, shoppe og gjøre ting som gjør meg glad og øker selvtilliten. For det er ikke noe jeg har hatt mye av opp igjennom, selvtilliten har vært veldig lav. Sånt tar tid å bygge opp…. Jeg har vel alltid vært veldig snill og omsorgsfull ovenfor andre, tatt vare på andre osv. Men når det kommer til meg selv, har jeg ikke vært like flink alltid. Det er jo helt klart et mønster å bryte her, men jeg skal bli mere modig og tro på meg selv. Så en ny epoke blir helt klart å utdanne meg til kostholdsveileder, det skal jeg bare gjøre og jeg har alle planer om å bli meget dyktig i jobben som kostholdsveileder også 🙂 Har en annen tanke jeg mulig vil sette ut i livet litt snarere også, men det skal jeg komme tilbake til. Jeg tror jeg må våge mere snart, ta stegene som trengs ut i verden.

Jeg vil «bli» noe, utvikle meg selv og andre. Jeg vil dele av min kunnskap, hjelpe andre. Møte mennesker, og våge å formidle mitt budskap. Må lære meg til å tenke at jeg er god nok, jeg kan faktisk mye. Jeg sitter på mye kunnskap og egne erfaringer, så hvorfor skal jeg ikke da bruke dem?

Ble jo reine filosofien her på lørdags kvelden, men sånn blir det når man har tusen maurer løs opp i hodet 🙂 Nå tror jeg det forsøket må komme i gang her…… 😉

DSC_0276

 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s