Foredrag om lavkarbo og livsstilsendring!

Hei alle sammen!

Jeg har tenkt mye den siste tiden, på hva jeg egentlig ønsker å jobbe med for fremtiden. Det blir mere og mere klart for meg, at jeg virkelig ønsker og brenner for å jobbe med å hjelpe andre til å få en bedre livsstil. Fedme og overvekst problematikken blir ikke mindre med årene, og jeg tror at det virkelig trengs mere fokus på bedre og sunnere livsstil. Det er jo heller ingen tvil om at lavkarbo står mitt hjerte nærmest, og jeg har jo selv fått et totalt annerledes liv ved hjelp av å legge om mitt eget kosthold, til et karboredusert kosthold.

Jeg skal utdanne meg til å bli kostholdsveileder, men jeg tenker jo at det må være et sted jeg kan starte min karriere. Dette blir noe helt nytt for meg, et godt stykke borte ifra ting jeg har gjort før i arbeidslivet. Jeg er ikke vant til å snakke forran en større gruppe, jeg har ikke holdt noe foredrag før. Samtidig tenker jeg jo at jeg må utvide horisonten min litt nå etterhvert, våge mere og rett og slett få mer selvtillit. Hvorfor skal jeg ikke holde foredrag om lavkarbo og livsstilendringer, når jeg har så mye personlige erfaringer i bunnen? Jeg har jo tross alt vært på en kjempelang reise selv, og er jo fremdeles på reisen og det vil jeg være livet ut.

Jeg må rett og slett kaste meg ut i det, og tørre å si det «høyt». Jeg vil veldig gjerne starte med å holde foredrag om lavkarbo/livsstilendring! Håper og tror at jeg kan klare det, må vel etterhvert begynne å få troen på meg selv nå. Jeg har ingen forespørsler om dette pr. dags dato, og den nærmeste mnd. passer det gjerne litt dårlig. Men jeg har alikevel lyst til å kaste ballen ut der, og håper det kan være en interesse for dette etterhvert. Jeg har veldig lyst, og er egentlig klar til å ta steget ut i den vide verden 😉 Det handler vel om å våge å formidle min egen kunnskap, og motivere andre til å ønske å prøve.

Det virker slettes ikke som om lavkarbo er den «mote-dietten» mange maste om i 2011, den går ikke av moten. Dette blir en stadig mer populær måte å spise på, å leve etter dette prinsippet er ikke mere merkelig enn det gamle tradisjonelle kostholdet.

Jeg kommer nå til å lage en egen kategori i menyen min, som vil hete «Book meg til foredrag» eller noe sånt.. Så håper jeg at drømmen min kan komme et steg nærmere virkeligheten, ved at folk faktisk er intressert i dette 🙂

DSC_0268 (2)

Hva tror dere? God idé? ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s