Går inn i de to mest spennende ukene i mitt liv!

Da er det 99,9 prosent sikkert, sprøytestarten blir imorgen og ikke idag. Var et par dager for tidlig på avtrekkeren, men det er helt greit at det blir imorgen. Er for øvrig helt likt det de satt opp på Haukeland, da jeg snakket med dem nå i uka. Så det var jo klaff kan man si, så imorgen starter egentlig de to mest spennende ukene i mitt liv. Veldig spennende for mannen også da, men er jo ofte vi damer som kjenner aller mest på sånt i starten da. Er jo vi som skal ta medisiner, vi som må undersøkes (mest), gå igjennom uttaket og alt det der. Bare jeg har god støtte i ryggen, så er det egentlig helt greit 🙂

Jeg er egentlig veldig spent på hvordan det går disse to ukene med kostholdet mitt… ikke misforstå, jeg vil være flink jeg og gjøre som jeg vanligvis gjør. Det jeg er mest spent på er om disse hormonene vekker sult trollet i meg, da kan jeg fort få problemer… Jeg var igjennom det med pergotime, femar var bedre sånn sett og nå er det disse Gonal F sprøytene som står for tur. Jeg håper at jeg ikke merker noe særlig med bivirkninger på sånne plan, som søtsug osv. Da er det nesten bedre med det fysiske som hodepine, kvalme, litt smerter osv. Er jo ikke behagelig det heller da, men det å ikke ha kontroll over egen matlyst er nesten verre for min del. Har ikke noe ønske om å legge på meg av denne behandlingen, jeg har jobbet så hardt nå i flere år med vekta mi. Samtidig må jeg ta ting som det kommer nå, noen legger på seg og andre ikke.

Heldigvis så er det kort regime det jeg skal igjennom, så det er over etter et par uker om alt går som det skal. Andre må gjerne gå i ukesvis på nesespray først (det slipper jeg), og så over på sprøyter. Så jeg er vel heldig på flere måter, så håper jeg ikke får helt de store utfordringene der. Det kommer nok til å slå inn over meg ordentlig imorgen tidlig, når jeg setter den første sprøyten. At nå skjer det jo, nå er vi jo i gang. Må på apoteket imorgen, å få ut siste del av medisinene. Har egentlig alt klart frem til uttak, men må ha det jeg trenger etter og i forbindelse med uttak. Så det er greit å bare få det ut, slik at jeg har det liggende. Kan jo være fare for at jeg må ha ut mere Gonal F også, vet jo ikke om de må øke dosen. Magefølelsen sier egentlig at det ikke blir nødvendig, men  man kan jo aldri vite helt 100%.

Så da blir det et par uker med spenning, spenning og spenning. Jeg holder dere oppdatert underveis, for jeg har fått inntrykk av at det er en del som vil følge med på dette her. De som ikke  er intressert i dette, får nå bare la være å lese om dette. Det opptar mye av mitt liv nå, av og til er det godt å få ut litt spenning. Når andre har nytte eller glede av det i tillegg, så er det jo greit 🙂

DSC_0268

Tror jeg må prøve et nytt bakeprosjekt til uka (ble ikke igår alikevel)!  Håper det blir like bra som denne ostefromasjen her, oppskrift her. Gøy å prøve nye ting på kjøkkenet, og når de blir bra er det enda gøyere. Så tar det tankene litt bort ifra alt som kverner, pluss jeg får noe å stille evt. søtsug med. Vinn vinn situasjon 😉

 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s