Dag 2! Unngå synest synd på meg selv fella…

Nå er det på dag 2 med sprøyter, det går egentlig helt fint altså. Jeg var ganske nervøs for å begynne å stikke meg selv sånn, ikke fordi jeg er redd for nåler. Men det er jo dette med at man skal gjøre det rett, hvordan man reagerer og alle de tingene jeg har snakket om. Bivirkninger er jo veldig vanlige, og det er jo ikke så rart når man putter i seg hormoner. Vektoppgang er en veldig vanlig bivirkning, så jeg er ekstra obs på dette. Nettopp fordi jeg vet det er veldig vanlig å legge på seg, og jeg prøver å gjøre den skaden minst mulig. Det kan være lett (snakker av egen erfaring) å havne i en slags felle, hvor man sliter med bivirkninger og synest synd på seg selv. Så tenker man da at man kan  kose seg litt ekstra, så putter man  innpå med ting som ikke er så veldig bra for kroppen.

Jeg sier ikke at de som legger på seg gjør dette, ikke misforstå meg. Jeg snakker om mine egne erfaringer, med hvordan ting bruker å være for meg. Så jeg skal være fokusert på dette, og prøve å unngå å falle i den fella. For hvorfor skal jeg spise mat som ikke er bra for meg, som får meg til å føle meg enda dårligere enn hva jeg trenger? Det har jo egentlig lite for seg, så jeg får fokusere på det fremover.

Prøver egentlig å leve opp mot normalt, spise sunt og la dagene gå sin gang. Men jeg må innrømme at forsøket allerede begynner å trekke bra med energi ut av meg/oss. Det er bare på dag 2, så jeg har bestemt meg for å senke litt på mine egne krav til meg selv. Blant annet treningen, jeg tror jeg skal ta en liten pause der ifra. Selv om jeg har fått klarsignal til å trene denne første uken,vet jeg ikke helt ærlig om jeg orker. Jeg tror jeg heller satser på å være normalt aktiv, gjøre ting igjennom dagen og prøve å gjøre det som føles bra å gjøre der og da. Altså uten for mye planlegging og krav 🙂

Tror det er viktig at man finner sin måte å takle det på, alle er vi jo forskjellige. Men en ting er sikkert, jeg er veldig innstilt på å ikke legge på meg noe særlig. Det frister svært lite, å ende opp med vekt oppgang. For så å måtte ta det igjen før neste forsøk, det blir for mye stress og pes. Foreløpig går det veldig fint med maten da, ingen spesielle lyster på noe jeg ikke bør spise. Så det lover godt, enn så lenge.

Stikket er over for idag, og det gikk enda bedre enn igår. Selv om det gikk bra igår også altså, for all del 😉 Men idag visste jeg jo hva jeg gikk til, hvordan det funker og jeg gjorde meg klar og ble ferdig!

DSC_0285

DSC_0284 (2)

Sånn ser forresten pennen ut med nåla på 😉 I pakken med pennen ligger det mange engangs nåler, som man  såklart bytter hver gang man stikker. Pennen ligger heller aldri med nålen på… nålen skal av og man setter beskyttelses hetten på igjen.

Hele prosessen er egentlig veldig enkel 😉

Nå skal jeg få spist litt frokost, har drukket noen kopper kaffe. Men man trenger jo tross alt fast føde også 😉 Ønsker alle en veldig god dag!

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Dag 2! Unngå synest synd på meg selv fella…

  1. Monica sier:

    Du er flink!! venter i spenning på fortsettelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s