Man kødder ikke med hormonella!

Jeg må innrømme  jeg begynner å kjenne medisinen mer og mer, ettermiddagen idag har vært litt tøff. Hodepinen blir verre og verre, kvalmen kommer og går. Jeg har hatt magekramper, hjertebank og fryser lett (merkelig nok). Jeg er vant med å få hetetokter av hormonstimulering som dette, det har jeg hatt litt igår, men mest er jeg faktisk plaget med at jeg blir kald.

Ingen feber for øvrig, så det er jo bra. Jeg håper bare nå at det blir nok med sprøyter i de 10 dagene jeg har fått på behandlingsplanen min, men siden det er første forsøk så er det jo veldig vanskelig å vite.

Jeg er jo lettere hormonell ja, og navnet Hormonella har gubben gitt meg for lengst. Vi kan jo bare le av det, og det er jo ikke vondt ment 😉 Men idag fikk jeg tatt ut mitt svingende humør, på rette vedkommende 😀

I sommer fikk vi havari med bilen, det vil si at gir vaieren gjorde det slik at vi ikke fikk bilen i gir. Dermed måtte vi til med leiebil frem til neste sted, siden vi skulle videre med cirkuset og delta på noen «dager». Jeg ringte jo såklart forsikringen i sommer når det skjedde, og fikk beskjed om at vi fikk dekket leiebil frem til neste sted. Vi har leiebil på fordikringen, men jeg ble sur da jeg merket at det ikke var for «alt mulig».Det måtte være kasko skade, hvilket det ikke var.

Jeg mener de har løyet til meg, for de fortalte meg da jeg tegnet forsikringen at det dekket leiebil om bilen måtte på verksted. Men man vet jo hvordan forsikringselskaper er, de lyver gjerne litt for at man skal velge det dyreste. Så kommer de med det egentlige reglemanget i etterkant, når behovet er der…

Uansett, forsikringen ringte meg idag, fordi jeg hadde sendt dem regningen jeg har betalt for leiebilen. Kom en haug med teite spørsmål, hvorfor vi hadde tatt leiebil. Hvorfor den var så stor den bilen vi hadde leid, hvorfor vi ikke hadde tatt annen transport, hvorfor, hvorfor, hvorfor. Jeg ble så sur, for det var hun på forsikringens vakt tlf i sommer som sa jeg skulle skaffe leiebil selv, for så å sende regningen til selskapet i etterkant.

Så prøver de seg da alikevel å vri seg unna… men jeg var ganske så sur, svarte tilbake og kjørte han fast på alt. Måtte jo spørre han om hvordan vi skulle fått med oss alt det utstyret i en liten ppersonbil, blant annet. Etter mye om og men ga han etter, og ble så hyggelig kan dere vite 🙂 Dette skulle de ordne opp i 🙂 Noen minutter etter at jeg hadde lagt på, kom det sms om at pengene var overført og på vei til min konto!

Ja ja, det er godt man kan ha litt nytte av dette ustabile humøret også 😀 Jeg er ellers kanskje litt for snill av og til, men man kødder ikke med Hormonella 😉

Nå er det snart helg, og jeg tror den kan bli rimelig lang. Bare gå å vente på ultralyden på mandag! Håper ikke jeg blir like dårlig hver dag, så jeg kan slappe litt av også. Er nok muligens litt psykisk også, så må bare prøve å være positiv her 🙂

Blir lite matblogging, det beklager kjeg VELDIG! Har dårlig samvittighet for det, men det er jo av flere grunner. Jeg eier ikke matlyst, har ikke ork til å lage mat nesten og ikke klarer jeg fokusere på det heller. Men dere kjenner jo meg, jeg er plutselig tilbake jeg med oppskrifter og diverse ❤

IMG_20140903_130214

Måtte rett og slett prøve å sminke vekk noe av hvordan jeg føler meg idag, det hjalp litt 🙂 Det er utrolig hvordan det kan hjelpe å føle seg litt fresh i det minste 🙂 Jeg aner ikke hva jeg skal spise ikveld, trodde helt ærlig ikke at det skulle bli et issue og ikke ha matlyst. Jeg trodde det motsatte… men hey, man blir stadig overrasket over egen kropp 🙂 Kom gjerne med noen lette kvelds tips, snack tips til meg ❤

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s