Resultat av første ultralyd!

Idag var dagen jeg hadde sett sånn frem mot, har gått å venta og venta i hele forrige uke 🙂 Ble nok helt ærlig litt småskuffa, da jeg nå har fått tlf. fra Haukeland. Må øke dosen min fra 100IE til 150IE, så måtte sette 50 til idag etter tlf. Så må jeg sette 150 imorgen og 150 onsdag. På torsdag får jeg ikke sette dosen før jeg har vært på ultralyd på Haukeland, for da vil de sjekke hvordan jeg har respondert på dosen.

Samtidig er vel dette som forventet egentlig… det er første forsøk og de startet forsiktig med meg. 100IE som dose, er jo egentlig ganske lavt, og de var ikke store nok foliklene. 3 av dem var 10-12 mm og så var det 20 stk som var under 10 mm. Så det er definitivt potensiale for å bli mange egg, bare det at dosen har vært for lav. Jeg prøver å trøste meg med at vi etter dette første forsøket, vet mere om passe startdose til neste forsøk. Det er kjipt å måtte gå lenger på sprøyter, men må man så må man. Uttak blir altså etter all sansynlighet ikke før helgen, men muligens til mandag over helgen igjen. Så vi krysser alt vi har for mandag, og håper det store skal skje da. Ikke minst at det er mange nok egg, og at de er store og fine 🙂

Så litt skuffa kan man si, men alikevel postitv. Man må jo bare holde motet oppe, og fortsette.

Var litt av et strev å få mere medisin sånn på «rappen», vi har anledning til å reise til mine foreldre nå. Så det skal vi gjøre imorgen tidlig, 8 timer med buss… Så jeg har ringt mange apotek idag, desperat etter mere medisiner som jeg MÅ ha på onsdag. Det ble jo såklart den tyngste veien, må på Haukeland på onsdag på sykehusapoteket. De hadde på lager, så de legger av til meg 😉 Apoteket på Osterøy og alle andre apoteker hadde ikke inne, og det var for seint å bestille. Vel, det ble litt stress der en periode, men nå tror jeg at jeg har oversikt igjen.

Gubben ble litt skuffet han også, men det er ikke så rart. Vi hadde jo håpet på uttak før helgen, men nå ble det ikke sånn. I tillegg forstod jeg/vi det som at alt så fint og normalt ut på ultralyden. Så jeg trodde dette kom til å gå bra og uttak kanskje gikk som planlagt.. Vel, alt var jo normalt. Men altså ikke nok vekst, så ble skuffa når Haukeland ringte ja.

Sånn er det i denne prosessen, og jeg var egentlig forberedt på det. Dette må man regne med på første forsøk, at ikke alt går helt etter planen. Neste forsøk blir nok bedre, om vi trenger det ❤ Det blir litt sånn «forsking» på hva som er passe for meg, og det er vel sånn jeg må igjennom. Blir altså sprøyter en uke til iallefall, men det er helt greit. Ikke gjør det vondt, det har blitt en vane og bare det blir gode egg av det. Så er vi fornøyd vi 🙂

Blir godt å komme seg bort litt, få litt annet inputt og se familien litt. Håper sånn at uttak og innsett blir over helga og i neste uke. Blir så godt å ha det overstått, håper bare befruktning og alt går fint. Er mange hinder ja, som skal overkommes. Men jeg krysser alt for at det går bra, andre har nå klart det før oss ❤

Litt tanker dette nå ja, men her er det bare å kjøre på videre. Dette skal bli bra, det bare må bli bra 🙂

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

7 svar til Resultat av første ultralyd!

 1. Tessa sier:

  Åh, nå satte jeg kaffen i vrangstrupen her et øyeblikk når jeg så ordet ultralyd, trodde jeg hadde missa noe stort her. Krysser fingre og tær for at alt går som det skla og at det ikke blir så altfor lenge til en annen ultralyd for dere som får oss følgerne dine til å kaste kaffen i været og juble.

  • Lavkarbotips sier:

   Ååå så fin du er ❤
   Håper vi også, krysser alt vi kan! Både meg og mannen ble litt småskuffa over å måtte gå lenger på sprøyter. Pluss høyere dose! Men er det det som må til, så er det bare sånn 🙂 Bare resultatet kommer til slutt! 🙂

 2. Hurra, det går framover!! 🙂 🙂
  Stå på, god innsats gir som oftest gode resultater! 😉

  • Lavkarbotips sier:

   Joda, det gjør jo det 😉 Litt skuffende at jeg må gå på sprøyter lenger, men må jeg så må jeg. Ferdig med det 🙂 Håper det er mere utvikling til torsdag, må nå hjelpe å øke dosen vil jeg tro 🙂

 3. pergoberta sier:

  Jeg måtte, som deg, også øke dosen på gonal f ved både første og andre ultralyd. Så, forbered deg på at det kan skje igjen.
  Legen jeg hadde på en av ultralydene ville utsette/avslutte forsøket vårt, heldigvis sa en av sykepleierne at «Hei! La hun få gå et par dager til, så ser vi!». Heldigvis!! I dag sitter vi med en liten gutt på 2 år… Orker ikke å tenke tanken på hva som hadde skjedd hvis forsøket ble avbrutt!
  Ringte du til apoteket på Bergen Storsenter? Der kjøpte jeg alle medisinene mine, uten å bestilt på forhånd 🙂
  Det er ikke så ille å komme seg til Haukeland da.. Bare litt 😉

  Lykke til!!

  • Lavkarbotips sier:

   Nå ble jeg nervøs for at det skal bli avbrutt her… selv om de ikke har sagt noe om det da 😉 Får se hva de sier på torsdag, jeg skal ikke sette gonal f på torsdag før de har undersøkt. Så de er vel litt påpasselige så det ikke skal ta helt av 🙂 Men håper som sagt at det er bra utvikling frem til torsdag! 3 ligger nå iallefall ok an, men tre egg er nå litt lite… 🙂

   • pergoberta sier:

    Du trenger bare 1 egg vet du 😉
    Ikke meningen å skremme deg, det kommer til å gå bra!
    Selv fikk vi ut «kun» 6 egg, og jeg var kjempe skuffet! Helt til legen sa at det var bedre å få ut 6 egg med god kvalitet, enn 12-15 egg med mindre god kvalitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s