Man vet man er i en IVF boble når…

Når man har prøvd lenge å få barn og har prøvd det meste, er det mange morsomme situasjoner som dukker opp. Det skjer liksom automatisk, og man ser ting på reklame eller snakker om ting ,som får tankene over på det man holder på med. Her er noen eksempler på dette. 

Man vet man er i en IVF boble når…. 

  • Man ser reklame for et gulv som heter «Pergo» på tv, og både du og mannen sporenstreks tenker på preparatet «Pergotime». Som er en hormonkur man har prøvd, før IVF. 
  • Når gubben spørr dama om hun har egg, og dama (meg i dette tilfelle) responderer med «ja jeg håper jeg har mange». Hvor gubben påfallende må kommentere, at det var kokt egg til kvelds han siktet til…. 🙂
  • Når generelt ALT man snakker om blir vinklet inn på prosessen man er i. 

Det er regelrett svært vanskelig å tenke på andre ting, jeg får det ikke til. Alt kranser rundt forsøket vi holder på med, og den lange veien vi har gått for å komme hit. Imorgen er det tid for ny ultralyd kontroll,  jeg er full i bekymring. Etter den litt skuffende opplevelsen på mandag, håper jeg det er bedre nyheter imorgen. Jeg er veldig glad for at kontrollen er på Haukeland denne gangen, det føles tryggere. 

Føler kontrollen i Volda bare var rotete… altså kontrollen var jo grei, men føler jeg ikke fikk noen gode svar. Hun sa alt så fint ut, og jeg trodde jo da at det betydde at det ble uttak som planlagt før helgen. For så å få sjokk når haukeland ringte, og sa det ikke ble og at jeg måtte øke dosen. Greit nok det altså, må det til så må det til. 

Men er så dumt når det går igjennom et annet først, så føles bedre å gå rett til klinikken og så få ordentlig info der og da! Så er det lettere å komme på alt man vil spørre om, når man ER der. På tlf. er det vanskelig, og har man lagt på har man lagt på…. 

Veldig spent, og jeg har UL kl. 10.00 imorgen. Så bra jeg ikke må gå hele dagen og vente, og vente. Spent på om jeg får noen dato for uttak jeg, føles som om jeg har gått på sprøyter i en liten evighet. Men i realiteten er det jo bare 10 dager…. 😉 

Ellers blir det litt sporadisk mobil blogging nå som jeg ikke er hjemme. Må si at det skal bli litt godt å komme inn i de vanlige rutinene igjen, og forhåpentligvis komme i jobb igjen. Men akkurat nå kretser hverdagen rundt sprøyter, ultralyder og når egguttak blir. Og ikke minst innsett ol. Spennende spennende 🙂 

 

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Man vet man er i en IVF boble når…

  1. håpefull sier:

    så godt å lese at jeg ikke er den eneste som tenker på noe HELT annet når den Pergo gulvreklama kommer opp… 😉 Humret godt når jeg leste dette..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s