Må vel nærme seg noe nå snart?

Jeg har brukt helgen på å prøve å koble ut litt, igår ble vi plutselig bitt av pusle basillen 😀 Jeg har egentlig aldri vært noen pusler, har eid noen puslespill, men har egentlig gjort veldig lite sånt. Min søster er veldig glad i puslespill, og nå tror jeg jammen at jeg også har fått smaken på det. Det viste seg rett og slett å være veldig god terapi, perfekt å dukke inn i om man vil bort fra stress en stund.

Til og med gubben ble med, og det var riktig så koselig. Jeg tror jammen meg at jeg må kjøpe et par puslespill, det falt rett og slett i smak.
Nå nærmer det seg jo også ny ultralyd med stormskritt, imorgen kl. 09.00 skal jeg få vite mer om hvordan det ligger an 🙂
Satser på at det nå ser bedre ut, jeg tror det. Men er jo ikke sikkert dem er fornøyd, jeg aner jo tross alt ikke hvordan det ser ut inn i der 🙂 Skal nok oppdatere dere når jeg vet mere, satser alt på at vi nå kan få en dato for uttak av eggene….
Under et døgn til vi finner det ut, det er nervepirrende kan jeg love dere ❤

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s