Weeeeeee, stor glede :-)

Tillater oss å kjenne litt på lykken nå, jeg svevde nesten ut av Fertilitetsavd. på Haukeland idag. Humøret på topp, og noe av frykten har forsvunnet!

image

Legen spurte meg først om jeg trodde det hadde skjedd noe siden sist… Joda sa jeg, det tror jeg. Men jeg kan jo ikke se nedi der da, så jeg er spent. Legen var spent selv også, så starter UL for 3 gang. Der var det liv for å si det sånn…. plutselig var det skjedd veldig mye, nesten litt FOR mye.

Det er enten eller kan dere vite… det ligger nå 10-15 eggposer på hver eggstokk… Det vil jo si et sted mellom 20-30 egg, det er veldig mye. Nå sa de jo at jeg kommer ikke til å få ut så mange egg, men det kommer til å bli nok for å si det sånn 🙂 De er jo fremdeles bekymret for overstimulering, og jeg ligger vel nå i grenseland vil jeg tro…

Men planen ser nå sånn ut, og jeg håper og tror at det blir sånn.
Imorgen: Siste dag med GonalF sprøyten, 200ie.
Cetrotide som vanlig.
Onsdag: Kun cetrotide på morgenen.
Pluss ny UL på Haukeland, tror de vil sikre seg at alt ser ok ut og at det er trygt å sette eggløsningssprøyten.
Eggløsningssprøyte onsdag kveld regner jeg med, om jeg får klarsignal.
Torsdag: Medisinfri dag tror jeg, JIPPI KAY YEAH!! 🙂
Fredag: Oooooo store dag for egguttak, på morgenen 🙂 ❤

image

Som dere skjønner går det veldig på frem her, etter planen bare 4 dager frem til egguttak. Helt surrealistisk egentlig, for jeg var veldig i tvil der en stund. Måtte altså til med 16/17 dager på sprøyter, men det er jo bare 4-5 dager lenger enn gjennomsnittet. Gjennomsnittet tror jeg ligger på 12 dager, så alt i alt er ikke dette ille.

Er et meget letta par her nå kan man si, nå er det neste hinder. Å få lov å sette eggløsningssprøyten, håper det ikke blir noe problemer der. Det de er rett for er jo at HCG som er i den sprøyta, skal trigge overstimulering og føre til at jeg blir syk… men nå må det krysses det som krysses kan her 🙂

Veldig bra dag akkurat idag iallefall, så her får vi ta de oppturene som kommer. Jeg kan iallefall produsere egg, så det står etter 🙂 Var bekymra der en periode, helt uten grunn 😀 Håper dette nå endelig går veien, etter visse start problemer ❤

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Weeeeeee, stor glede :-)

  1. håpefull sier:

    Ååååhå!! 😀 hurra for deg! ❤

  2. Monica sier:

    Hurra!!!!!! Krysser alt jeg har snupp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s