JADDA!!

I dag var det enda en UL, den 4 sådan siden jeg startet med sprøytene. Hadde ikke tatt GonalF i dag, og min antagelse stemte. Etter ultralyden ble det klart at jeg ikke trengte mere GonalF, så glad ble jeg for det. De ble veldig fornøyd med resultatet på UL i dag, de ble glade og vi ble gald for å si det sånn. Flere av eggene var nå 18mm, hvilket er ganske så perfekt størrelse egentlig.

Har i tillegg en hel haug andre som ligger mellom 13-16 mm, tror ikke alle dem blir til egg da. De er litt usikker på akkurat hvor mange de ender med å få ut, men vi kan risikere at det blir en liten haug. Når det gjelder oversstimuleringen, så tyder blodprøvene mine på at jeg er noe overstimulert. Typisk at vi med PCOS er i risikosonen for det, og de kunne se antydninger på blodprøven på mandag som sagt.

Uansett er det 100% sikkert at uttaket går som planlagt på fredag morgen, tenk, fredag skjer det! Tok ny blodprøve i dag, og de skulle ringe meg visst hormonnivået var for høyt til å sette hele dosen med otrivelle. Men de har ikke ringt enda, og ikke håper jeg de ringer heller… da betyr det nemlig at det er trygt å sette hele dosen. Det er jo hormonet hcg som er i den eggløsningssprøyta, og det er HCG som kan trigge slik at man blir syk av overstimuleringen.

Jeg tror nå at de sikkert ikke ringer, var jo der tidlig i dag. Så da er jo alt i orden så langt i alle fall 😉 Gledegruer meg, men må innrømme at det skal bli rimelig godt å få eggene ut. Om jeg  blir syk i etterkant av overstimulering, ja da skal jeg heller overleve det altså. Det er slett ikke sikkert jeg blir syk heller, men det er jo en viss fare for det. Men jeg har vært rimelig pigg under sprøytetiden, så det er lov å håpe på at jeg takler litt overstimulering bra.

Kan vel trøste meg med at det er svært få som blir alvorlig syk av overstimuleringen, de fleste som blir overstimulert kommer seg av seg selv hjemme. Håper dog jeg slipper, for det kan nok være ganske sterke smerter i sving har jeg skjønt.

Når det kommer til innsetting av befruktet egg igjen, så er det planen på mandag. Jeg spurte i dag om det var stor fare for at innsett ble avbrutt, om jeg var overstimulert. Fikk til svar at det kunne skje, slik at jeg var forberedt på det. Men sånn som de så det nå, så trodde de alt kom til å gå etter planen. Med forbehold såklart 😉

Så da ser det ut som om dette forsøket kan ende bra alikevel da, selv med startproblemer og treg respons. Responsen kom nå veldig kan jeg si, nå når den først kom i helgen som var. Mangler ikke egg for å si det sånn, er en helt hønsegård nedi der nå 😀

Er litt nervøs og redd for uttaket på fredag, tror jo det går greit. Mest bekymra for sterke smerter, men jeg tror at vi får såpass med smertestillende at det burde gå bra. Vi er til og med så heldige at vi er først ut på fredag, det var visst flere som skulle i samme ærend som oss akkurat den dagen 🙂 Men det passer bra, så slipper jeg gå så lenge å grue meg! Blir godt å forhåpentligvis få bort noe av alt presset nedi der, det er rimelig ubehagelig nemlig å ha så mange egg nedi der 🙂 Eneste er at jeg blir gjerne enda mere sprengt etterpå i magen, om jeg skulle bli syk. Her krysses alt for at det ikke skjer. Har for øvrig skjønt at det kan være positivt å være litt overstimulert, man kan lettere bli gravid da visstnok.

Så har det først skjedd, så er det aldri så galt at det ikke er godt for noe 😉

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s