Ser ikke mye lyst ut dette!

Telefonen er motatt, og jeg er glad vi så realistisk på det igår. For det ser rett og slett ikke lyst ut for noe innsett, egget har begynt å dele seg. Men det ser ikke optimalt ut, så de har ikke helt troen på det kan man si. Det hadde fragmenteringer, og hadde ikke delt seg helt som det skulle. Iallefall ikke enda… det skal veldig mye til nå, for at det skal bli et innsett imorgen.

Hun som ringte sa at det kunne se bedre ut om noen timer, for det skjedde av og til. Men det håpet er så syltynt, og hun ga klar beskjed om at de ikke hadde troen på at dette gikk veien. Hun sa også det jeg og mannen snakket om igår, at vi vil ikke ha innsett om de ikke tror på det. Hun sa det ville være forferdelig dumt for oss, om vi sløste bort et forsøk på noe som i utgangspunktet ser håpløst ut.

Vi er fryktelig lei oss og skuffa, samtidig så må vi bare se fremover nå. Det er kun første forsøk, og det er mange flere enn oss som har fått første forsøk avbrutt… vi er neppe alene, og vi har fremdeles tre forsøk igjen ❤

Kan ikke miste håpet så fort, det er ikke lov 😉 Nå er det å vende snuten hjemover igjen på tirsdag, kunne ha reist imorgen for jeg er i bra form nå egentlig. Litt øm og støl i magen, men ellers i grei form. Men vi må nå nesten avvente tlf. Imorgen, i tilfelle innsettet finner sted alikevel. Men i utgangspunktet så er forsøker avbrutt nå, selv om de ser det an til imorgen for sikkerhets skyld.

Jeg har en del ting jeg skal jobbe med mot neste forsøk, når kroppen har normalisert seg igjen. Jeg vil ned 5-6 kg før neste forsøk, jeg skal ta noe kost tilskudd som jeg har tro på kan hjelpe på egg kvaliteten. Maca heter det, og det hjelper på sædkvalitet. Det kan også hjelpe på eggkvaliteten og fruktbarheten til kvinnen. Så her skal vi begge på Maca fremover, håper det hjelper oss neste gang.

Godt mulig det blir prøvd andre medisiner ved forsøk 2, som egentlig blir nummer 1 om det blir fullført 🙂 Men det må vi vel komme tilbake til, når den tid kommer. Jeg håper vi kan få prøve igjen i November, men vi får se hva de sier. Må vel snakkes om det, vet jeg må vente en syklus iallefall før vi prøver igjen.

Det er forståelig, og jeg hadde ikke ønsket å gå rett på igjen heller. Det er for tungt for kroppen, og man blir veldig redusert med alle påkjenningene på kroppen. Kroppen blir jo full av hormoner, og jeg har iallfall ikke følt meg som meg selv under forsøket.

Kan jo fortelle litt om hvordan det har vært fra uke til uke. Uke 1 på sprøyter, jeg hadde umenneskelig mye hjertebank. Jeg fungerte ikke følte jeg, var veldig dårlig pga det. Kunne knapt bevege meg før hjertet løp løpsk, ekkelt men helt sikkert ufarlig 😉
Noe av hjetebanken kom nok også av stress, av alt det ukjente.
Uke 2 på sprøyter avtok hjertebanken, og jeg følte meg bedre. Litt økende aktivitet i eggstokkene kjente jeg, men ikke vondt vondt. Men fikk mer og mer luft i magen mot slutten av uke 2, og mye mere press. Så selv om jeg følte meg bedre, var det tungt på en måte alikevel.

Uke 3 var litt tung, her hadde jeg jo også uttaket. Pluss jeg fikk vite at sjansen for overstimulering var relativt stor, hadde mange egg. Men blodprøvene gikk i riktig retning, og jeg fikk sette hele eggløsningssprøyten… Var redd jeg skulle bli dårlig, men bank i bordet. Jeg føler meg fremdeles bra, og føler meg heldig nå etter uttaket. Siden jeg ikke hadde store smerter etter uttaket, mest plagsomme har vært luft i magen. Som en ballong 😀
Litt stinn og støl er jeg, men i meget bra form sånn egentlig.

Jeg tror faktisk at det har noe å si at jeg var i bra fysisk form før forsøket, jeg hadde veldig god form pga treningen min. Tror faktisk det spiller en avgjørende rolle i forhold til hvordan man takler et sånt forsøk, jeg er slett ikke sikker på om jeg hadde taklet dette like bra om jeg var i rævva form.. bare spekulasjoner såklart, men jeg har klokketro på at bra kondisjon og fysisk form hjelper på det meste 😉

Som dere skjønner har vi det bedre idag, takk for alle lykkeønskninger igår. Men det skal et mirakel til for at dette egget skal bli bra nok for innsett, så vi ser heller frem mot neste forsøk. Har planer om å komme tilbake til hverdagen kjapt, få begynt og forhåpentligvis jobbe litt og gjøre det jeg har planer om. Starte utdanningen min som kostholdsveileder, gjøre ting jeg synest er givende. Her gir vi gass, og det er aldeles ikke snakk om å gi opp 🙂

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s