Nydelig nakkekotelett!

Hadde planer om å ha stekte grønnsaker og hvitløkssmør til nakkekoteletten idag. Planer kan imidlertidig endre seg, og jeg klarte ikke å motstå en skikkelig soppsaus. Kjøpte sjampinjonger på butikken, store og fine ❤ Måtte jo såklart lage det til koteletten idag, hadde vært en synd å la være 😉 Sopp er jo så godt på denne årstiden her, og er det noe man bør spise om høsten så er det jo sopp. Jeg har en favoritt og det er sjampingjonger, kanskje et kjedelig og trygt valg. Men det er bare det jeg liker best, og da spiser jeg det.

Laget soppsaus/stuing av to store sopper idag, ble rikelig nok og smakte deilig. Når jeg tilbereder dette her, steiker jeg koteletten  greit med smør først. Bruker middels varme på koteletten på panna, og steiker den heller litt lenger. Når koteletten nærmer seg ferdig (se etter hvordan farge kjøttsaften har, er kjøttsaften som pipler opp klar i fargen er den ferdig), tar jeg soppen i panna. Steker den i kjøttsaften og det i panna, tar ut koteletten og lar den hvile på tallerken. Koker inn med ca. 1 dl kremfløte, og spiser dette sammen. Jeg salter ikke soppstuingen engang, det blir nok smak av å koke inn panna.

Nydelig middag, noe av det beste som finnes 🙂 Fikk tak i både kål og kjøtt idag, så det blir definitivt fårikål denne uken. Gleder meg glugg, tenker jeg lager det på onsdag. For jeg glemte å kjøpe laks som jeg hadde tenkt, så da gjør jeg litt om på dagene bare!

DSC_0288 (2)

DSC_0292

DSC_0290 (2)

Dette klarer ikke jeg å mostå iallefall, selv hvor kjedelig tallerken måtte se ut 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s