Råtne bort på sofaen..

Slik har det føltes de siste ukene, jeg har rotna i en sofa. Siste uka før uttaket av egg var jeg så sprengt, at jeg ikke orka noe. Og nå etter uttaket har jeg hatt smerter, ubehag osv som har gjort det vanskelig å bevege seg. Det er absolutt ikke meg å råtne på en sofa, og det føles bare dritt.

På fredag før helga skulle jeg på jobb å vaske litt, det var planen. Men som jeg fortalte ble jeg akutt syk natt til fredag, med intense smerter. Det var nummeret før jeg måtte på sykehus, men er glad jeg slapp. Jobben på fredag ble jo såklart ikke mulig, da jeg var vond fredag også og hadde ikke sovet omtrent pga smerte.

Men jeg har kvikna til igjen i helga, og idag tok jeg sjansen. Det gikk heldigvis relativt bra, selv om det var deilig å komme seg hjem igjen. Men fy så godt det var å bevege seg litt, og få gjort noe annet enn å bare stulle hjemme…. Satte i gang med å lage ostepletter når jeg kom hjem, og de smakte om mulig enda bedre enn sist gang. Jeg tok ørlite mere mandelmel enn forrige gang, og det førte til litt mere «bolle-følelse». Det vil si at de faktisk smaker overraskende likt vanlige osteboller, nam nam.

Byttet nemlig om på middag og kvelds idag, da jeg glemte å ta opp koteletten før jeg dro. Så da ble det osteplett som lunch, og koteletten tar jeg senere i 18 tiden ca. Neste gang jeg lager ostepletter, skal jeg lage dobbel porsjon så jeg får 10 stk. istedenfor 5 stk. Så slipper jeg å lage så ofte, disse kommer jeg til å ha jevnlig på menyen uansett.

Savner overhodet ikke lavkarbo brødet jeg brukte fast før, disse osteplettene er nesten bedre altså 🙂 Så er de fettrike, og det er jo til god hjelp når man vil føle seg mett lenge 😉

Nå føler jeg meg rimelig bra, så jeg vurderer å prøve meg på en gåtur ute imorgen. Får vurdere det etter dagsformen imorgen, men jeg skal virkelig prøve på det. Er jo ikke bra i lengden og sitte for mye, nå har jeg sittet nok! For å få litt mere fortgang i vekttapet, er all bevegelse gull 😉
Selv om jeg forstår at det har vært nødvendig at jeg har tatt det med ro disse ukene, skulle jo bare mangle!

Håper dere har det like bra som meg om dagen, for nå kjenner jeg min motivasjon er 100% tilstede iallefall. De 10 kiloa skal ikke få knekke meg, jeg skal knekke dem 😉

Dette innlegget ble publisert i Trening med lavkarbo!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s