Nå er jeg skikkelig lei meg!

Hvorfor må det være sånn, at hver gang jeg føler at kroppen er på riktig vei til normalen igjen. Da skjer det noe som setter meg 10 skritt tilbake igjen…. Som igår, jeg hadde en kjempebra dag rett og slett. Var på jobb, og følte ting fungerte godt.

Vel, igår kveld braka det løs. Hadde så sinnsyke smerter, som kom kasta på meg. Smertene satt som stikk i rygg, og rundt hele høyere lunge. Jeg fikk store problemer med å puste pga dette, og det var så vondt. Endte med kvalme og nummeret før jeg kasta opp, for det var så vondt. Jeg så det an i 1,5 time nesten, men så meg nødt til å ringe legevakta til slutt. Fikk klarsignal fra sykepleier om å komme, hun synest dette trengte en sjekk.

For jeg hørte «ulyder» fra høyre lunge, og med tanke på IVF behandlingen jeg har vært igjennom var det lurt å sjekke. Også for andre betennelser og infeksjoner… men så skulle jeg snakke med legen, og han ville absolutt ikke titte på meg. Typisk, å møte på en sånn når jeg virkelig var desperat! Han sa at egentlig rett ut at jeg ikke trengte noen lege, og bare trengte en tur på butikken for å kjøpe paracet og ibux! Herrefred, var helt i sjokk jeg, det kunne han si bare ut ifra et par spørsmål om jeg hadde vært forkjøla?!? Og så nevnte jeg IVF for han, tror faen knapt han visste hva det var. For han sa bare åja, så sa han hade…

Herregud! Var så forbanna på den legen, og forbanna meg på at uansett hva som skjedde, skulle jeg IKKE inn på den legevakta. Gubben snakka om å ringe ambulansen, men jeg ville bare ikke inn til den dustelegen. Hadde endt samme sted, og jeg var overhodet ikke villig til å gi han den muligheten til å si «hva sa jeg» og le rått. Han var utenlandsk for øvrig, ikke at det nødvendigvis har noe å si i negativ retning altså. Men han var fryktelig arrogant, må være noe av det mest arrogante jeg har vært bort i. Da han absolutt ikke hørte på det jeg sa…

Har faktisk vært hos en utenlandsk lege før med et relativt alvorlig problem, infeksjon og en skikkelig betent kul på ryggen. Var så betent når han skulle skjære i den, at bedøvelsen virka ikke. Jeg skreik og skreik, og han lo og sa at jeg ikke kjente noen ting, for han hadde jo bedøvd!! Kan ikke fordra sånne leger, og blir så forbanna av det… er vel ingen pasient som skriker av smerte og nesten faller av benken, uten å kjenne smerte?

Som dere hører, er en dårlig dag idag, igjen. Er så lei av å bli satt tilbake nå….jeg valgte igår å ta en stor dose smertestillende og prøve å legge meg. Fant en merkelig stilling som gikk sånn noenlunde, og når de kicka inn bare sovna jeg egentlig… gubben sjekka meg ofte i starten, og tok litt tid før han klarte å gå å legge seg. Nesten sånn at jeg ble irritert, for han kom å sjekka meg hvert 10’ende minutt kan dere vite 🙂 ❤

Nå idag er jeg litt bedre, men er fremdeles vondt når jeg trekker pusten dypt inn. Jeg heller kanskje mot at det muligens må være noe muskulært, og at jobben igår var utløsende faktor på det hele… Siden det kom så akutt, kan det jo være det. Jeg vet ikke, men vurderer nå etter alt dette å få en legetime på fredag. Bare for å sjekke opp litt i ting….

image

Jeg er iallefall veldig glad for at jeg ikke sa ifra meg rehabiliteringsoppholdet på Muritunet, skal dit den 15 okt. Det nærmer seg, og jeg tror jeg har veldig godt av det. Det er jo meget tenkelig at det var FM som lagde krøll for meg igår, for så mye stille som jeg har sittet de siste ukene. Det er ikke bra for FM og man stivner til… når jeg da går på jobb, vasker og styrer på i noen timer. Ja, da blir det kanskje en litt brå overgang da!

I tillegg var det rimelig skittent der igår, så det var litt ekstra styr.

Huff, må vel bare slappe av idag igjen da. Er så lei av disse skrittene tilbake, jeg fatter nå hvorfor man må gå en stund før man får nytt IVF forsøk. Slik at kroppen får normalisere seg…

Nå er det i frokosten her, osteplett på menyen! De ble skikkelig gode igår, så det blir bra frokost. Det er vel det lyspunktet jeg har nå, at det går så fint med maten… ellers merker jeg kroppen holder veldig på all veske, så det er veldig vanskelig å gå ned i vekt. Det har nok med hormoner å gjøre ja, så her må man bare holde ut. Det er liksom som om kroppen bare nekter å slippe tak på veske, og jeg kjenner jo selv at den holder på den. Drikker mye, men det kommer ikke like mye ut for å si det sånn…

Ja ja, kjempe på er det eneste man kan gjøre og jeg tror jeg må ringe og bestille en legetime. For å få en liten oppfølger, så jeg kanskje kan slippe flere sånne ting.
Men det er vel kanskje vanskelig å bestemme selv, det kommer vel bare. To uker ca til Muritunet, og jeg er klar. Skal bli godt å få jobba med slitasjeskader og ellers det muskulære, så får jeg håpe det hjelper meg enda et skritt videre 🙂

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

5 svar til Nå er jeg skikkelig lei meg!

 1. May-Britt sier:

  Høres fornuftig ut å få en legetime, og få sjekket ut litt. Skal jo ikke være slik som du har beskrevet det.
  Vet du forresten noe om kostholdet på Muritun? Ikke mye lavkarbo der tror jeg. Har vært der på besøk en gang, og da gikk det i light produkter og margarin i alle fall.

  Lykke til 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Nei, det bør ikke være sånn… er bare grusomt!

   Kostholdet på Muritunet ja, der er de glad i brød ja 😀 har eget brødbakeri osv… så jeg er forberedt på det for å si det sånn… kommer til å kjøpe noen egne fettkilder, og gjøre maten til «min egen». Er jo frokostbord og buffetbord, så jeg kan jo i prinsippet ta hva mat jeg vil. Så jeg skal nok klare å gjøre den lavkarbo 😉 Kjøpe ekte majones og ekte smør selv, om dette er noe som de ikke har der…

 2. Be om å sjekke for uvi, nyrebekkenbetennelse sitter der 🙂 det kan også gjøre at du holder mer på væske 🙂 test for uvi får du på apoteket 🙂

 3. Herregud. Du burde jo egentlig ha klaget på den legen. Gud for en dust! Ja du burde ta kontakt med fastlegen og forklare saken. Det er så synn når slikt skjer, men du kan ikke gi opp. Du er mitt forbilde! Av og til så strider verden i mot, desverre, men la den ikke vinne over deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s