10 positive ting!

Når dagene er litt tunge, og frykten for å få nye runder med ekstreme smerter. Da kan det være greit å puste litt rolig, og reflektere litt over hva som faktisk er positivt akkurat nå! For det er jo faktisk ganske mye bra som skjer for tiden også, selv om det er en god del problemer rundt omkring.

1. Jeg klarer veldig lett å spise sunt, jeg har komt i ketose og har mistet alt søtsug.
2. Jeg begynner å blir ganske smertefri i magen etter uttaket.
3. Ikke minst har magen gått ned igjen til mere normal størrelse etter uttaket, jeg var forferdelig oppblåst i magen. Så gravid ut i 5 mnd minst.
4. Det er så mye god mat jeg kan spise, høstmat er det beste.
5. Jeg føler meg lettere i kroppen igjen, det er deilig etter å ha gått i 4 uker og bare følt at alt har vært tungt. Mye pga magen..
6. Jeg har troen på at jeg skal klare de 10 kg, jeg har virkelig troa.
7. Jeg skal snart på Muritunet, og får der trent meg opp igjen forhåpentligvis. Der kommer jeg til å få hjelp med det som plager meg av skader og diverse, håpet er å virkelig bli mye bedre ut av det oppholdet.
8. Jeg kjenner den gode kampfølelsen er tilbake, jeg kjenner at jeg får den «gi jernet» følelsen jeg hadde da jeg startet med vekttapet. Det er deilig.
9. Jeg ser positivt på fremtiden, og gleder meg til å oppnå det vi har planer om. Vi har klare planer om hva vi skal, og det blir deilig å komme dit at vi kan realisere det. Dette ligger ca. 1-1,5 år frem i tid, og vi gleder oss 🙂
10. Med alt vi har gått igjennom som et par den siste tiden, er vi iallefall knallsterke sammen. Vi har ikke sklidd fra hverandre, men istedenfor blitt sterkere. Nå har vi vært sammen i snart 8 år da, så er kanskje ikke så overraskende alikevel! ❤

Jeg er stolt over mannen min egentlig, han har vært med meg før jeg ble alvorlig stor. Var godt kraftig da vi møttes, men jeg la jo på meg ganske drastisk iløpet av vårt første år sammen. Han var ved min side, selv om jeg forandra meg drastisk. Og nå er jeg mindre enn hva jeg var når vi møttes, så jeg er en ny dame igjen.

Tror ikke det kan ha vært helt enkelt å leve med meg, sånn som ting har vært. Men det har gått veldig fint, og vi holder fremdeles sammen ❤

image

Jeg blogger før frokost nå, for å si det sånn. Min matlyst er redusert pga. ketose, og det er deilig. Søtsuget er som sagt helt borte, gubben spiste sjokolade igår kveld. Jeg ble ikke påvirka engang 😉

Nå er det frokost neste, og en tur på badet for å stelle meg. Litt makeup skader ikke på et slitent ansikt, da føler jeg meg bedre også. Kroppen min blir veldig sliten av å få slike smerteanfall ved jevne mellomrom, samma hvor smerten sitter. De to gangene det har skjedd nå, den siste uken. Har det vært så intenst at jeg ikke har kunnet tenke på noe annet, huff.

Nå får man krysse fingrene for at jeg har fått mitt på en stund…. nå er det nok! Nå vil jeg bli bra igjen, jeg vil begynne å trene igjen snart og gjøre det som jeg pleier.
Jeg skal fokusere på alt det positive, så går det nok bra! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s