Endelig har magen gått tilbake!

Det er så deilig, endelig har magen gått ordentlig tilbake omtrent der den var. Det var utrolig slitsomt å være så oppblåst som jeg var, føler at magen stod på spenn i 4 uker i strekk. Værst var det definitivt like før egguttak, og etter egguttak. Det er først den siste uken nå, at jeg føler at magen er tilbake til normalen.

image

Ubeskrivelig herlig følelse og ikke se ned på en ballong mere, og så mye mere behagelig da gitt 😉

På onsdag som kommer har jeg gått to uker nøyaktig på ketose, så jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering da. På hvor mange kilo jeg har igjen, av de 10 kg som av 🙂

Akkurat nå skal jeg bare glede meg over at magen er tilbake, fytti katta hvor deilig. Trodde ikke det var mulig å bli så oppblåst som jeg var, og så lenge da gitt. Ja ja, jeg er forberedt til neste gang kan man si 😉

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s