Ostebolle med egg og bacon!

Dette prøvde jeg for første gang igår! Du verden hvor godt det var, helt fantastisk!  Jeg spiste det igår ettermiddag i 17 tiden, og jeg trengte faktisk ikke mere seinere på kvelden.

Dette er jo veldig enkelt, osteboller (link) kan lage opp å ha på fryseren. Da trenger man jo bare litt smør på ostebollen, og steike opp egg og bacon. En slik ostebolle med egg, 50 gram bacon og 10 gram smør innholder lett i overkant av 600 kcal. Så å spise to stk. blir overkill for min del, bare for å ha det sagt. Jeg får nemlig ofte kommentarer på hvor lite jeg spiser, og føler jeg må «forsvare» det. Viktig å huske at dette er næringstett mat, og skulle jeg ha slafsa i meg i overkant av 1200 kcal på et måltid… ja, da hadde nesten dagsbehovet på 1600 kcal gått med i et jafs. Jeg skal ligge på 1600 kcal for å gå ned 0,7 kg (ca.) i uken.

image

Anbefaler virkelig dette gode måltidet videre, nydelig rett og slett. Savnet ikke vanlig brød under her, ostebollen smaker nesten bedre under synest jeg. Jeg synest faktisk ikke kun egg og bacon alene er så godt, men denne ostebollen under høynet opplevelsen 1000 hakk for min del.

Har nettopp spist deilig fårikål til middag, hadde på fryseren. Så det ble lett middag idag, bare varme opp og ferdig med det 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s