Starter min studie i januar!

Dere husker sikkert at jeg ville bli kostholdsveileder, jeg skrev et innlegg om det for en stund siden. Ingenting har forandret seg der, og jeg har mer eller mindre fått klarsignal fra NAV også. Jeg skal i møte med NAV etter Muritunet, og da skal jeg fylle ut en søknad.

Uansett mente saksbehandler at det var uproblematisk, siden det er en nettstudie og jeg er tilgjengelig for jobber.

Dette gleder jeg meg ordentlig til, og det føles 1000% riktig. Jepp, tusen prosent 😉 Det er så sikkert jeg er på at det er dette jeg vil! Jeg føler faktisk det er på tide at jeg kan gjøre min kunnskap om til en jobb, en jobb jeg kan tjene litt penger på. Så er det jo opp til mine følgere, og andre som bare finner min tjeneste. Om de vil ha ekstra hjelp, og ekstra oppfølging på sin vei.

Jeg kommer ikke til å jobbe med dette, før jeg har gjennomført utdannelsen og har kompetansen jeg trenger for å veilede. Jeg regner med å klare studie på max 1 år, det spørs hvor kjapp jeg selv vil være. Innen 1 år klarer jeg det nok, men målet er i grunnen og klare det fortere. Men jeg skal ikke sette for hardt press på meg selv, målet for være å studere 3 kvelder i uka.

Januar føles som en fin mnd å starte på, nytt år nye muligheter 😉 Dessuten blir det gjerne dårlig med tid å starte opp i år, og nå er jo året snart over anyway.

Det er ganske sprøtt å tenke på at jeg skal ta en ny utdannelse, men det er riktig! Jeg kommer mest sannsynlig til å bygge på studien med flere år, men det jeg tar først er kostholdsveileder slik at jeg kan begynne å jobbe med det. Påbygging kan jeg ta mens jeg jobber som vanlig veileder, så utvikler jeg meg over tid 🙂

Det kan bli noen travle år, men jeg tror det kommer til å bli sååå verdt det!

image

Så får jeg bare håpe at noen vil bli veiledet av meg, når den tiden kommer da 🙂 Må til å kjøpe meg de bøkene jeg trenger etterhvert, så kanskje jeg kan «tjuvstarte» litt! Jeg gleder meg.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Starter min studie i januar!

 1. May-Britt sier:

  Er det Tunsberg sin nettstudie du skal ta? Har vært og snust på den selv, og har sånn delvis bestemt meg for å ta forkurset i anatomi og fysiologi. Føler jeg må ha det først. Spennende er det i alle fall 🙂 Tvi, tvi og masse lykke til.

  • Lavkarbotips sier:

   Jepp det er Tunsberg 🙂 Skal også ha det forkurset! Men begynner på begge samtidig tenker jeg, har vært i kontakt med dem. Men ja, det er veldig lurt å ta det forkurset 🙂 Jeg tenker å bygge på, med grunnmedisin og kanskje jeg går videre også. Men det får jeg se etterhvert som veien går 🙂

   • May-Britt sier:

    Spenstig av deg å ta begge deler på en gang. Jeg må dele det litt opp. Jobber 100 % i tillegg, og jeg trenger å være litt sosial i tillegg, så en ting i gangen for min del 🙂 Masse lykke til.

   • Lavkarbotips sier:

    He he he, er meningen jeg skal ut i jobb etter rehab. Om det blir 100% vet jeg ikke, men jeg håper det 🙂 Jeg er rimelig innstilt på dette her, så jeg satser litt. Det forkurset skal man kunne klare på 1-2 mnd. Studie i kostholdsveileder skal man kunne klare på 1 år ved å sette av et par kvelder i uka. Det er det jeg har sett av info iallefall. Når jeg tok kontakt med Tunsberg, fikk jeg tips om å bare ta de begge med en gang 😉 Håper jeg klarer det, forkurset vil jo falle bort, når det er ferdig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s