Mer inspirert enn noen gang!

Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe, det er så mye sannhet i disse ordene. Jeg føler at blogglysten har steget sånn 100 hakk, siden jeg fikk dette vektkravet. Ikke minst så legger jeg ut mye oftere mat tips, jeg legger ut ukesmenyer på søndager og jeg er motivert til å gjøre det. Jeg føler på mange måter at bloggen igjen har kommet til sin rett, det den er ment for. Nå har jo jeg av og til behov for å skrive om andre ting enn lavkarbo og vekttap også, men i hovedsak skal det jo være lavkarbotips her. Det var der det startet for snart 4 år siden, og det er deilig å finne tilbake dit.

Jeg opplever også en massiv støtte fra dere om dagen, og en økende interesse. Det motiverer meg også veldig, det skal dere vite. Dere heier på meg, jeg får mange meldinger, kommentarer og mailer fra hyggelige mennesker som virkelig heier på meg. Det er så deilig at andre har troa, skryter og sier jeg er flink. Jeg er ganske sta av meg, skal jeg klare noe, ja da skal jeg bare det. Jeg så svart på det meste i en dag, så børsta jeg det bort og så muligheter istedenfor. Gubben ble egentlig veldig forbanna da jeg fikk det vektkravet, han mente det var urettferdig pga all jobben jeg allerede har gjort. Mange synest det er urettferdig, min søster ble drit forbanna…

Men det hjelper ikke, det hjelper ikke å bli forbanna. Jeg tror det hjelper mere det som jeg gjør nå, jeg reiser meg og tar jobben. Kiloene skal av, og nå er jeg jo allerede på god vei 🙂

DSCN3594

Ukesmenyen min har ikke blitt 100% som planlagt, pga ytre faktorer. Idag ble helt annerledes, pga at jeg har vært på farta hele dagen. Så det ble kyllingsalat på farta med majones, og en ostebolle med egg og bacon nå seint i ettermiddag. Nam, herlig herlig 🙂

DSCN3583 DSCN3585

Gjentok suksessen til frokost idag, med ostebolle med kaviar på. Vet det er litt sukker i kaviar, men ostebollen med kaviar har tilsammen 3 gram karbo. Da er det ikke så farlig for min del altså, og så nydelig godt da ❤ Men den har mye mindre kalorier, enn om jeg har på godt med majones og skinke for eks. Så jeg hadde plass til en kaffe med kremfløte til frokosten, nam den var kjempegod 😉

DSCN3590

Fant også denne søte tingen på Nille, til å ha løste i. Så nå gleder jeg meg til å prøve den løsteen jeg har i skapet, fra www.delitalia.no  

Tror det blir imorgen med den teen, er så trøtt at jeg har ikke lyst på noe sånt. Kanskje imorgen kveld, når jeg er mere opplagt. Har en bil på verksted, selvfølgelig måtte reperasjonen bli vesentlig dyrere enn hva vi var forespeilet. Det er jo nesten selvklart når man reiser på merkeverksted med noe, det føles iallefall sånn.

Ja ja, håper det blir stell på det nå da. At vi får bilen igjen på fredag, slik de har sagt. Krysser for det….

Nå er det farmen på tv, og det tenker jeg å kose meg med 🙂 Ellers vil jeg takke igjen for all støtten dere viser, det er med på å løfte meg frem!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

1 svar til Mer inspirert enn noen gang!

  1. håpefull sier:

    Grunnen til at du har så mange som støtter og heier på deg er fordi du er så herlig ÆRLIG og rett og slett deg selv. Med opp og nedturer, eufori og svarte F***, gode dager, kjedelige dager, og dårlige dager OG du legger ut flotte bilder av deg selv slik DU er – om du er happy eller crappy 😉 Og sist men ikke minst, du har vist til å utrolig mange at det GÅR AN! Du er et forbilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s