Tester en kopp te, med storm te i løsvekt!

Idag har vært en litt rar dag, verkstedet ble en dyr affære for å si det sånn. Så nå er man mange tusen fattigere, og det føles ekstremt kjedelig. En reperasjon som skulle koste 7.000,- ca. endte opp med å koste 14.300,- Fytti katta sier bare jeg, får vondt i magen når jeg tenker på det. Nå får vi delt opp en del av regningen da, for å punge ut så mye på rappen…. det finnes det ikke rom for.

Alikevel er det ikke bare tristhet, det må da være litt positivt også. Bilen maler som ei katte igjen, ingen dunkelyder og den går som den skal igjen. Grunnen for den store prisøkingen, var jo at det såklart ble avdekket et annet problem også. Nå er det fikset, så da satser vi på at alt er tipp topp nå. Har jo vært en irriterende ting, og godt å få det fikset. Selv om lommeboka og økonomien må gråte en liten stund 😉 Det er dyrt å eie bil, det er helt sikkert..

Når jeg var kommet hjem med bilen, så tenkte jeg det var tid for å prøve en kopp med te i løsvekt. Den kommer fra www.delitalia.no, og jeg har vært veldig fornøyd med de økologiske teposene jeg har fått prøve før. Nå var det altså en av løsvekt teene som stod for tur, jeg valgte å prøve en med appelsin, urter og ingefær først.

DSCN3599

DSCN3600

Kjøpte denne søte «teklypen» på Nille, veldig fin å ha til å lage løs te. Ellers så har det falt meg for øre at man bare kan tilsette en teskje i koppen, uten klype. Så vil «rusket» falle til bunnen 😉 Det kommer rusk ut av den klypen også, og ut i vannet. Det synker til bunnen, så ingen problem.

DSCN3601 DSCN3603 DSCN3606

Smakte veldig godt denne teen også, absolutt ingen skuffelse. Denne er ikke økologisk, men pose teen til Storm Tea er økologisk. Denne dufter herlig av appelsin, nesten litt julelukt. Jeg bruker ikke søtning i denne type te, jeg mener det blir overflødig. Her skal smakene av den gode kvalitets teen frem, og ikke søt smak. Dette er jo en helt annen te enn den man kjøper i poser i butikken, dette er kvalitet og man får det man betaler for 🙂 Ta en titt hos delitalia (link) det er kjempegod te som man kan kjøpe i nettbutikken. Mine favoritter i pose teen (som er økologisk), er sitrongress med vanilje, peppermynte teen og den med røde bær og roseblader. Knallgode, og de nytes til det fulle. Gubben sine favoritter er den klassiske Earl Grey, og English Breakfast Tea. Men han bruker sukker i teen da, men han liker dem best.

Var en god kopp te, som fikk meg til å slappe av litt dette. Jeg har to typer til som jeg må prøve, kan godt komme med anmeldelse på dem også. Vet ikke hvor mye te dere drikker, jeg synest iallefall at det er en kjempegod varm drikk. Te har vel egentlig blitt noe nytt for meg, etter at jeg fikk prøve denne typen te her. Teen er sponset av Delitalia, det skal jeg ikke legge skjul på. Men jeg kan med hånden på hjertet si, at dette er de produktene jeg har fått sponset som har vært absolutt best. Det er rett og slett den beste teen jeg noen gang har smakt, så det er virkelig et produkt jeg ønsker å snakke varmt om 🙂 Rett og slett fordi produktet fortjener det! Har nesten vurdert å begynne å selge teen selv, men det får vi nå se på. Den er god iallefall, det er helt sikkert!

Dette innlegget ble publisert i Sponsorer! og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s