Det nærmer seg rehab!

Nå går dagene bare altfor fort her, snart skal jeg reise til Muritunet i Valldal. 3 uker med rehabilitering, og jeg håper utbytte blir supert. Er rimelig klar for å komme enda lenger, enn hva jeg har klart selv. Punktet jeg kanskje sliter absolutt mest med, er slitasjen i ryggen min.

Jeg har så tro på dette her med tilrettelagt trening, og at jeg får fokusere på det i flere uker kan jo gjøre underverker. Er iallefall veldig innstilt på å trene bra, og gjøre en innsats. Ellers hadde jeg aldri reist dit, ser ikke vitsen med sånne opphold om man ikke er positivt innstilt til det 😉

Det som kanskje svirrer mest i hodet mitt er kostholdet og hvordan det skal løses, men kreativ tenking fra meg kan nok føre meg langt. Håper bare utvalget er såpass, at jeg kan lage maten lavkarbo vennlig. Om alt tilbehør er basert på karbo, kommer jeg nok til å slite. Da må jeg kjøpe mitt eget tilbehør, i værste fall. Men ærlig talt tror jeg ikke det blir et problem, de må da ha salat, normale grønnsaker osv. Ellers skjønner jeg fint lite 🙂

Blogginga blir muligens litt sporadisk fremover, når jeg føler jeg har tid. Skal kose meg med gubben, nå de siste dagene før jeg reiser. Så har jeg en del å gjøre klart selvfølgelig, må pakkes og ordnes. Veldig spent jente, men det går nok bra.
Et mål for oppholde er å gå ned 2 kilo på de 3 ukene, jeg håper det er mulig. Blir jo rimelig mye aktiviteter regner jeg med, og så lenge maten min er innafor går det nok fint. Skal være fornøyd bare jeg går ned noe, men 2 kg er et lite mål jeg har som jeg håper jeg når. Det er aldeles ikke umulig på 3 uker.

Så nå gjelder det da, og ikke gi etter for et evt. press når det kommer til kostholdet. Jeg kan ikke spise masse karbo, da kommer jeg til å spise way to much. Tenker med skrekk og gru på godtesuget, fytti katta. Nei, her må det kjøres lavkarbo med stil 🙂 Så kanskje jeg får andre med meg på lasset ?!? Uten press fra meg såklart, kommer ikke til å oppfordre noen til noe som helst. Da blir jeg vel kasta ut der ifra 😮
Det ønsker jeg ikke for å si det sånn 😉

Blir så spennende dette her, jeg håper på at jeg merker god bedring i ryggen etter de 3 ukene og selvfølgelig ellers i kroppen også. Kneet også må jobbes med, som også er slitasje på. Tror det blir bra, har en god følelse 😉

image

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s