Verdens beste lchf pizza!

Jammen sa jeg pizza, ikke bare pizza….. men verdens beste pizza! Nå er det sikkert mange som tenker at dette var overdrevent, men denne pizzaen fortjener all skryten den kan få. Jeg har aldri smakt en bedre lchf pizza, og heretter gidder jeg ikke lage andre typer heller. Jeg har nå funnet den ultimate pizzaen etter min smak, og da er det ingen vits i å jakte på noe annet heller. Jeg er uafttelig glad i vanlig pizza, og finne noe som er helt på høyden med vanlig bunn har jeg ikke opplevd før. Denne pizzaen er så god, at jeg vil gå til det stykket og si at den er bedre enn pizza med vanlig hvetebunn.

Hjelpes, jeg må vel kanskje si at smaken er som baken. Slik at jeg ikke får en haug med klager, fra andre som ikke synest den var såååå god som meg 😉 Men jeg er en pizza elsker, og jeg er kresen på pizza. Dette var seriøst kjempegodt, og her skal dere få den særdeles enkle oppskriften.

Lavkarbo minipizza!

 • 1 ostebolle/osteplett (fordel at den er litt flat, mine blir alltid det uansett. Perfekt for pizzabunn)
 • 1 ts tomatpure
 • 30 gram kjøttdeig
 • 30 gram ost
 • En paprikaring
 • 2 småtomater delt i to

Fremgangsmåte!

 • Ostebollene skal være ferdiglaga etter denne oppskriften HER, jeg tok min fra fryseren og lot den tine før jeg la på fyll og skulle steke.
 • Smør over tomatpure, legg på kjøttdeig (steikes på forhånd), ta på ost, paprika og småtomater. Jeg krydra kjøttdeigen lett, ellers brukte jeg ikke noe krydder. Men her kan du bruke pizzakrydder, basilikum eller annet.
 • Steikes i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.

DSCN3617

DSCN3624 DSCN3621

Jeg har en advarsel å komme meg, ikke lag kun en slik minipizza. Lag minst to stykk pr. person 😉 Dette var himmelen, sprø og god bunn. Jeg trodde at det kom til å bli godt på forhånd, men at det skulle bli så godt var jeg ikke forberedt på. Jeg hadde ikke mere kjøttdeig igjen, og jeg var ikke fornøyd med bare en. Endte opp med at jeg ble sittende og fantasere om denne pizzaen her, i hele går kveld. Herrefred, det sier vel kanskje sitt 🙂

Denne er en av de første tingene jeg skal lage meg igjen, når jeg kommer hjem igjen fra rehabilitering. Da skal jeg lage litt forskjellige varianter, denne med kjøttdeig. Men jeg vil også lage en med biffstrimler og pepperoni, spekeskinke og mosarella. Her er variasjonene mange, og snakk om enkel pizza da. Har man ostepletter i fryseren, har du bunn klar til enhver tid. En slik minipizza av denne varianten her inneholder ca. 400 kcal for dem som er intressert i det, lager man da to stykker blir det 800 kcal. Men det metter godt, og på lavkarbo er det greit å ha såpass store måltider. Man holder seg mett da, og spiser jo ikke igjen før man er sulten igjen 😉

Kort fortalt likte jeg som sagt denne bedre enn ordinær pizza, det skal mye til for min del. Sikker på at gubben hadde likt denne kjempegodt også. Så jeg skal prøve å servere det til han også en gang 😉

Er ikke annet å si enn at jeg anbefaler denne til alle pizza elskere, nyt den til det fulle og ikke lag bare en 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo pizza og sånt og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Verdens beste lchf pizza!

 1. Lene sier:

  Denne oppskriften er helt fantastisk! Og jammen smaker det «vanlig» pizza!! Nam!!

 2. Lavkarbotips sier:

  Reblogged this on Nytt og bedre liv med lavkarbo! and commented:

  Synes denne her oppskriften fortjener å bli ført frem i lyset igjen 🙂 Den beste pizzaen jeg noen gang har laget!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s