Lavkarbo ukesmeny 3.

Herrefred, skjønte jeg hadde «glemt» noe ja. Nå blir det en ukesmeny nummer 3, som går fra imorgen t.o.m neste mandag. Ja ja, sånn kan det gå når man er litt stressa, og har det litt travelt. Gjør igjen oppmerksom på at alle må tilpasse mengde og måltid etter seg selv, dette er bare tips om hva man kan spise. Jeg spiser NOK etter hva JEG trenger, og jeg spiser ofte to større måltider og trives på det.

Tirsdag:

Frokost: Ostebolle med kaviar og ost.

Lunch: to kokte egg med smør.

Middag: kyllingsalat med egg og majones, rikelig med grønnsaker.

Onsdag:

Frokost: Tre kokte egg med smør.

Middag: LCHF hambuger, oppskrift HER

Torsdag:

Frokost: Ostebolle med skinke, majones, paprika og crispy salatblad.

Middag: LCHF lasagne med salat, oppskrift HER

Fredag:

Frokost: Reker, majones og 1 avokado.

Middag: Tacosalat, eller rester av lasagnen dagen før.

Lørdag:

Frokost: Egg, bacon og småtomater.

Lunch: Kyllingsalat

Middag: Minipizza, oppskrift HER

Søndag:

Frokost: Rester av minipizza, lag en ekstra på lørdag.

Middag: Fårikål

Mandag:

Frokost: Eggerøre med spekemat, agurk, småtomater og salat.

Middag: Fårikål.

Jeg kommer jo ikke til å følge denne selv denne uken, desverre. Kun dagen imorgen! Men skulle jeg vært hjemme, ville jeg spist dette 🙂 Nå skal jo jeg som dere vet på Muritunet, og der må jeg tilpasse min egen mat fra det som blir servert rett og slett. Så denne ukesmenyen blir kanskje mest for deres skyld, for å få noen inputt 😉

Jeg skal prøve om det lar seg gjøre, å fortsette å komme med sånne ukesmenyer. Men om det faller i glemmeboken mens jeg er på rehabilitering, tar jeg det bare opp igjen etterpå når jeg er kommet hjem.

Så håper jeg dere finner noe fristende her, som dere kan kose dere med i uken som kommer! 🙂 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo ukesmenyer!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Lavkarbo ukesmeny 3.

  1. Solveig sier:

    Tusen takk for masse gode tips, elsker slike ukesmenyer! I dag fikk jeg lagd nye ostepletter, og det ble minipizza med biffstrimler 😃 smaker faktisk bedre som du sier enn vanlig pizza, har spist mye pitapizza og savner ikke den lengre. Lykke til med rehabeliteringsoppholdet, håper du får mye positivt ut av det. Og at det ikke blir noen vanskeligheter med lavkarbokosten der 😊

    • Lavkarbotips sier:

      Så bra at du likte den like godt som meg : -) Ble nesten forelska i den pizzaen, he he he 🙂 Jeg tror kostholdet kommer til å gå helt greit på Muritunet, men det blir sikkert et brudd på ketosen regner jeg med. Men ingen fare, jeg starter rett på ketose igjen når jeg kommer hjem igjen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s