God følelse!

Er glad og fornøyd om dagen, jeg merker veldig godt hvor stor betydning dette oppholdet har for meg og veien videre i livet mitt. Jeg må innrømme at jeg har fått veldig mye hjemlengsel de siste dagene, fikk en ordentlig knekk på fredag. Ble sittende og gråte, helt fortvila. Hjemlengsel til alt, mannen, maten min hjemme, senga og alt sammen.

Samtidig er jeg rimelig glad og stolt, jeg klarte å komme meg litt ovenpå igjen igår. Svaret på i trening, og jeg var så stolt etter økta. Jeg har for første gang begynt å jogge på tredemølle, helt uvirkelig kan man si. Jeg hadde ikke løpt på omtrent en mnd når jeg kom inn hit, så utholdenheten var nok en del redusert. Alikevel merker jeg nå godt hvor hurtig den kommer tilbake, når jeg har vært godt trent.

Jeg kjenner helt klart på smerter under trening, men det tåler jeg godt. Bare det ikke blir verre, har jeg ingen unnskyldning for å la være. Får helst bare en enorm godfølelse og stolthet. Stolt over at jeg faktisk klarer noe 😉 Jeg sliter som mange andre med trøtthet og mangel på energi, jeg har nå forstått at det kommer fra det å ha kroniske smerter. Det er så mye man lærer her inne, så det har gått så mange lys opp for meg 🙂

Har rimelig mye på hjertet i grunnen, men har ikke den tiden til bloggen her som jeg har i større grad hjemme. I tillegg kommer det nok noen endringer med bloggen også, men info om det kommer. Det er bare å slappe av, jeg skal absolutt ikke slutte å blogge 😉 Jeg må bare lære meg å disponere min tid bedre, slik at jeg får det bedre. Kommer som sagt med mere info om dette her, så bare slapp av!

Jeg kan trygt konstatere at jeg har gått ned i vekt undet oppholdet her, men akkurat hvor mye får jeg ikke vite før på vekta hjemme til kommende helg. Men jeg vet jeg har gått ned, så er veldig spent på det. Sjekka kjapt på ei vekt her, med sko, full påkledning og rett etter trening igår. Den hadde definitivt gått ned, men må vente med å finne et eksakt tall før jeg er hjemme igjen 😉 Da skal dere få vite det også!

image

image

Nå gleder jeg meg veldig mye til helga, og jeg skal få komme hjem en tur! Mannen har bursdag, og vi skal kose oss stille og rolig 😉
Oppholdet mitt her går jo også veldig mot slutten, det er den siste ordentlige uken her nå. Det er bare noen dager i den siste uken, så er det hjem igjen. Da ventet møte med NAV, og jeg aner ikke helt hva som kommer til å skje der. Men jeg har innsett at jeg må finne en jobb jeg kan holde i, og innsett mine begrensninger. Selv om det har sittet laaaaaangt inne, det må jeg bare si.

Jeg er en sta person, jeg er en sånn som har vondt for å gi opp og helst ikke vil innrømme når noe ikke går. Stoltheten min får seg en knekk, og jeg føler meg ikke god nok. Jepp, sånn føles det når man ikke helt klarer det man vil.

Håper dere har det fint, nå skal jeg dusje etter økta jeg nettopp har hatt. Så er det lunch, kyllingsalat idag 🙂 Så skal jeg å bade kl 18. Forhåpentligvis få løst opp litt i muskler og ledd, deilig det!

Dette innlegget ble publisert i Trening med lavkarbo!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s