Svak og mislykka!

Wow, jeg er et menneske! Jammen meg kan jeg komme inn i mørke, og famle i blindet jeg også. Jeg vet inderlig godt hva jeg skal gjøre, men klarer jeg å gjøre det? Nei… ikke akkurat nå.

Snakk om å fore seg selv med dårlig samvittighet, og føle seg komplett mislykka og regelrett svak.

image

Tenker bildet illustrerer veldig godt, hvordan jeg har det akkurat nå. Veldig tenkende, og en god smule fortvila over meg selv. Hvor ble det av den supermotivasjonen jeg hadde for bare 1,5 mnd siden?

Joda, den er langt borte nå og jeg har svaret. Det er vanskelig, sykt vanskelig å gå ned disse kiloene. Om jeg skal fortelle dere en hemmelighet, så har jeg alltid (uten unntak) gitt opp på sånne punkt tidligere. Hver eneste gang vekta ikke har villet gå nedover, så har jeg kasta inn håndkleet. Har synest så ufattelig synd på meg selv, og maten har vært min venn.

Men hva hjelper det? Det hjelper jo ikke for en dritt, annet enn at vekta går opp og livet blir enda verre. Så må jeg faktisk nå gå inn i meg selv, for jeg har jo faktisk en god grunn for å føle meg stolt. I to år har jeg stått på samme vekt, mer eller mindre. I to år har jeg nå holdt meg i sjakk, og det er pokker ikke værst det heller.

Jeg har ikke gitt opp, selv om jeg mange ganger har følt det som nå. Jeg har famlet i blindet, og har ikke vært feilfri. Men jeg har ikke gitt opp, noe har da endret seg. Jeg har lært mye, og jeg har kommet tusen skritt videre.

Det skremmer meg å ha det sånn som jeg har det nå, det ville være å lyve å si noe annet. Ei flott jente sa noe veldig klokt til meg, da jeg var frustrert.

«Å være en overspiser, kan nesten sammenlignes med å være alkoholiker»

Ja, det er mye sant i det. Når man har vært en overspiser et helt liv, kan man aldri slappe av med det. Det er en konstant jobb, mest psykisk faktisk. Jeg vet meget godt hva jeg skal gjøre, men klarer ikke alltid å følge opp. Men jeg har ikke gitt opp, ikke denne gangen. Aldri skal jeg gi opp igjen, og da får jeg heller tåle å føle meg litt svak og mislykka av og til. For egentlig er jeg sterk, når alt kommer til alt 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s