Spisegilde!

Nå er det litt nok for meg, jeg ønsker ikke ha det sånn tungt og ekkelt. Jeg har blitt enig med meg selv, hvilket er ganske viktig egentlig 🙂 Vet dere, jeg spiste rundstykker igår til kvelds. Høykarbo, med laks og egg. I tillegg spiste jeg noe smågodt til Farmen….

Umiddelbart tenkte jeg at nå er det nok, imorgen må jeg bare gjøre noe. For dette er så FEIL! Jeg ga etter, og etterpå angret jeg egentlig ikke. Merkelig nok… det fikk meg heller til å forstå at det ikke var noe å lengte etter, og slett ikke veien å gå.

Det som skjer når man spiser mye sukker/stivelse, når man er vant med lite av dette… er jo at man blir ganske uvel egentlig. Ikke syk vil jeg si, men magen blåses opp, man kjenner uro i kroppen og blir litt «rar» rett og slett. Uansett, så var nok nok igår. Jeg lagde en hard plan for hva jeg måtte gjøre idag, og det har jeg nå gjennomført. Et spisegilde med masse fett, og jeg håper det hjelper.

Jeg har nå spist og drukket sikkert tett oppunder 1000 kcal. Egentlig en voldsom frokost, men jeg tror det må til nå i en startfase. I tillegg tar jeg nå ekstremt lite karbo, egentlig altfor lite. Dette er ikke noe jeg tenker å gjøre over lang tid, bare noen dager egentlig i utgangspunktet tenker jeg.

image

Jeg har inntatt:

1 dl kremfløte fordelt i 2 kopper kaffe. En ostebolle med majones og kokt skinke, 2 kokte egg med røkt ørret.

Skikkelig frokost ja, og jeg er rett og slett stappa mett! Nå håper jeg dette skal holde meg i gang i mange timer, og at jeg skal klare å få en ok dag. Ingenting søtt skal nedi munnen, ikke så om det er «lavkarbo». Det er iallefall målet i utgangspunktet, så håper jeg det holder. Så det blir mye vann, og evt kaffe og te uten søtning.

Jeg krysser rett og slett fingrene for at dette skal få meg skikkelig motivert, og i gang igjen. Jeg har egentlig ikke noe mål om å gå mere ned før jul, jeg tror det blir utfordrende og få til. Klarer jeg det blir det rein bonus! 🙂 Hovedsaken nå er å klare å få kontroll over maten igjen, slik at jeg føler meg bra igjen.

Jeg tror jeg kan klare det, gleder meg til fjelltur idag. Skal bli godt å komme ut i frisk luft, sammen med verdens beste mann ❤ Koselig rutine og gå to turer sammen i uken, veldig fint.

Ønsker alle en god dag, og jeg satser nå på at maten skal føles lettere igjen om noen dager. Det er tross alt ikke synd på meg, det er jo så masse godt man kan spise 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Tips for overvektsproblemer!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s