Mitt beste tips for å komme over kneika!

Jeg MÅ bare dele dette med dere, fordi det faktisk funker! Det er lett å vite hva man skal gjøre, men det å faktisk gjøre det kan sitte langt inne. Som dere vet har jeg slitt litt, men nå løsner det her. Jeg måtte bare få en liten påminnelse, det var alt 🙂

Året mitt i år har totalt sett vært enormt mye bedre enn 2013 matmessig. Jeg har faktisk klart meg veldig mye bedre i år, selv om det har vært perioder hvor jeg har vært litt frustrert. Dette kombinert med trening, så har faktisk 2014 vært et bra år for meg igjen. Det er jo naturlig å få litt tyngre perioder fra tid til annen, og føle at grepet om kostholdet vakler litt. Det kan føles farlig der og da, men det er jo egentlig ikke det om man bare ikke gir seg.

Jeg har tatt et godt grep nå, og det funker. Hva som skjedde? Jo, først vil jeg gjerne henvise dere til en side, Vita Univers, link her
Linn er fantastisk dyktig, og grunnlegger av Vita Univers, det er nytt og rettet mot lavkarbo livsstil såklart 🙂 Nå kan alle som er intressert prøve en periode gratis, for Vita Univers er fremdeles under utvikling.

Det var da jeg leste gjennom noe der, det gikk et lys opp for meg. Jeg visste det meget godt fra før, men av og til trenger man en oppfrisking rett og slett. Så her skal dere få et stjernetips om du har kommet inn i en vond sirkel, med søtsug, matsug osv.

Kutt tvert omtrent alle karbohydrater, spis rikelig med fett og spis gode proteiner. Dette gjør du over 3-5 dager, det skal hjelpe!

Igår gjorde jeg dette her, jeg spiste masse fett til frokost. Proteiner og uhyre lite karbo, ikke noe grønt eller noe. Samme med middag, bare fett og proteiner. Dette er jo på mange måter ekstremt, og jeg anbefaler ingen og leve på denne måten over tid. Det er et verktøy, over noen dager, for å komme i spor igjen. Eller løse opp i vektplatå for eks.

Jeg har altså gjort det igår, jeg gjør det idag og så får jeg se imorgen. Vi skal reise bort, så blir vel ikke helt fritt for sånne ting da. Men jeg skal iallefall holde lavkarbo, for nå føler jeg meg i flyt igjen rett og slett. Jeg har faktisk mistet det der matsuget jeg gikk med, og har kommet meg ovenpå igjen.

Dette er altså ingen varig endring, det er et verktøy om man er litt stuck 🙂

Kort fortalt masse fett, og proteiner!

Gå gjerne inn på linken til Vita Univers og registrer dere og prøv gratis. Jeg vet Linn setter pris på alle tilbakemeldinger hun kan få 😉

image

Ellers ønsker jeg dere en fantastisk helg ❤

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Mitt beste tips for å komme over kneika!

  1. Marianne sier:

    Hei ! Har du tatt av mange kg nå ? etter att du fikk vite, att du må ned 10 kg til for å få ett nytt forsøk! Er bare litt spent.. Fortsatt masse lykke til !! Mvh Marianne fra Trondheim 🙂

  2. Vibekesnet sier:

    Ketose hjelper godt mot søtsug (under 20 g karbohydrater pr dag). Måtte til med det sjølv no etter å ha vore sjuk og lagt på meg 7 kg på veldig kort tid, berre pga eg ikkje orka å lage mat frå grunnen med influensa og bihulebetennelse. Har gått ned 4 kg på ei veke no. Lavkarbo er det einaste som hjelper!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s