Trening og hvilepuls!

Jeg aner ikke hvor mange av mine lesere som faktisk er intressert i trening? Jeg har lært meg å elske trening, og det har egentlig kommet med at jeg har opplevd mestring. Med min helsetilstand er også trening ufattelig viktig, så det er på en måte min jobb å trene og holde ting noenlunde i sjakk. Ved å være i god fysisk form, har jeg bedre livskvalitet. Det er helt sikkert, og med kroniske smerter trenger man å være i grei form for å takle hverdagen.

Dette med hvilepuls er faktisk en god indikasjon på hvor god form man er i, og jo lavere hvilepuls jo bedre fysisk form. Før jeg begynte med trening, var min hvilepuls på 75-80. Jeg har lest et sted at får man hvilepulsen ned under 70, har man mindre sjanse for å få hjerte-karsykdommer. Jeg har jo nå trent i snart et år, jevnlig stort sett. Jeg har nå fått målt hvilepulsen min ordentlig, med pulsklokke.

Gleden er jo sykt stor, når jeg ser at hvilepulsen min nå er 55. Jepp, enorm forskjell og skikkelig motiverende for videre trening. Er veldig tilfredsstillende å se sånne resultater, og det betyr jo bare at jeg har fått et mye sunnere og sterkere hjerte, og lunger for øvrig 🙂

image

Kommer aldri til å slutte å trene, gir for mange fordeler til å slutte. Både fysisk og helt klart psykisk også ❤

Dette innlegget ble publisert i Trening med lavkarbo!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s