Glansbilde eller virkelighet?

Jeg må spørre dere…. hva foretrekker dere egentlig? Jeg opplever nemlig at det ikke er like godt «likt» av alle, at jeg deler mine nedturer. Jeg kan få kommentarer om at jeg syter fælt, at det går mye opp og ned, eller rett og slett kommentarer som «who cares»…. Så tenker jo jeg, vil dere egentlig høre om når det er vanskelig. Eller er det å foretrekke at det meste som kommer på bloggen er positivt, og utelukkende motiverende? 

Jeg spørr fordi jeg godt kan utelukke det. Jeg er kanskje for opptatt av å vise hvordan livet virkelig er, og vil ikke fremstå som noe perfekt. For det er jeg aldeles ikke, jeg får mine stunder jeg også. Samtidig så vet vel kanskje de fleste at jeg også har tunge perioder, men er jo ikke sikkert dere vil lese om dem for det om.

Hadde satt pris på tilbakemeldinger på dette her, konstruktivt. Er det intressant å lese om, eller vil dere bare ha det positive? Jeg kan fint skrive ned mine negative stunder et annet sted, uten å dele det. Samme effekt for meg 🙂

Vet at en god del skriver PM, mail og kommentarer på at de setter stor pris på ærligheten, at de ser det er mulig selv om det kan være tungt osv. Men jeg er rett og slett usikker, så jeg håper på input her. Vil dere ha «alt» eller bare det som er «glansbilde» ?

image

Håper på svar, så skal jeg ta det til etterretning. Jeg forstår veldig godt om ikke «hele verden» setter pris på at jeg deler alle nedturer. Tingen er jo den at når ting kanskje går litt opp og ned, da stikker de småsure kommentarene ekstra hardt. Selv om jeg prøver å ikke bry meg for mye om det, og ta en mening for en mening 🙂

Så for eller imot?

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!. Bokmerk permalenken.

4 svar til Glansbilde eller virkelighet?

 1. Tone sier:

  Jeg synes du skal være arlig, slik at vi andre som sliter ser at dette ikke er enkelt og at det faktisk er normalt og ikke være perfekt hele tiden. Helt normalt med nedturer innimellom oppturer tenker jeg. Stå på å skriv som før,slik at vi andre også ser at en sprekk, dårlig dag er helt «normalt»😄Go girl👍

 2. Beate sier:

  Jeg synes du skriver fint om både opp-og nedturer. Livet er jo slik, ikke bare rosenrødt. Selv blir jeg inspirert av at andre som er veldig flinke også har perioder hvor de sliter. At det ikke bare er meg som også har dårlige perioder.
  Stå på og fortsett med en ærlig og flott blogg! 🙂

 3. Linn sier:

  Det at du er ærlig og deler opp- og nedturer gjør bloggen din unik! Hvis jeg bare ville lest glansbilde-historier, er det nok av andre blogger å ta av…. 😉

 4. Nina sier:

  Nå er det nå sånn at livet er som en berg og dalbane, det går opp og ned.. Hvis ikke folk takler å lese om det, har de et problem..
  I tillegg er det fryktelig mange vonde tanker og følelser man kjenner på som ufrivillig barnløs, og noen dager er tyngre enn andre.. Syns du skal skrive akkurat sånn du føler det og ikke bry deg om de som skriver sånt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s