Sammenligning fra i vår og nå idag!

Jeg tenkte jeg nå skulle sammenligne litt, det kan være en ordentlig motivasjon og sette sammen bilder og se om man merker forskjell. Nå er det ryggen jeg sjekket, og det er en liten forskjell på bildene synest jeg 🙂

image

Nå må det tas i betraktning at jeg har sort overdel på bildet fra idag. Så da ser man jo gjerne litt mindre ut pga det, men alikevel synest jeg det er en liten forskjell. Jeg er ca. 4-5 kg mindre på bildet idag da, ikke det massive vekttapet siden i vår nei. Men egentlig er jeg stolt, og det går jo absolutt rette veien da 🙂

Har altså en meget god følelse om dagen, det går veldig fint. Nå håper jeg at stressnivået kan senke seg litt også, en siste brikke ser ut til å ha falt på plass idag. Så det føles godt, håper det varer 😉

Nå går vi jo veldig snart inn i Desember mnd. full i god mat. En kose mnd. for mange, og kobler man ikke inn hjernen ordentlig, kan Desember bli fryktelig dårlig matmessig. Jeg har bestemt meg for å være flink, fra 1.- 20. Des. Fra den 20. må jeg helt ærlig gjøre så godt jeg kan, men jeg forventer ikke perfekt av meg selv. For perfekt blir det ikke, det er bare å innse.

Noen «sikkerhetstiltak» har jeg imidlertidig iverksatt oppe i hodet. Så langt det lar seg gjøre, skal jeg gå på fjellet hver dag. Har en ordentlig tøff rute bak i marka og opp på fjellet, nede hos mamma og de. Den er bratt, det går bokstavelig talt rett opp store deler av turen. Så den får pulsen rikelig opp, og forbrenner bra. Såklart er det ikke bra å proppe i seg altfor mye karbo for min del, men passer jeg på å trene ordentlig, ja da kan jeg iallefall få brent opp en god del av det som måtte komme feil inn.

Det å bruke energien til trening, istedenfor å sitte på ræva og spise… er jo et stort pluss i seg selv tenker jeg 🙂 Så regner jeg med at jeg skal klare å ikke skli helt ut, hele tida. Må da være mulig å spise noenlunde riktig imellom helgene iallefall! Jeg føler meg veldig motivert til det, hva som skjer når jula kommer vil jo vise seg. Men trening, ja det tror jeg blir rimelig enkelt å holde faktisk. Trening er etterhvert blitt en innprenta ruine, og jeg digger det.

Får håpe jeg klarer å ha mere kontroll over maten enn tidligere, for jeg har en tendens til å skli helt ut i jul og påske. I og for seg så gjør det jo ikke så veldig mye, så lenge kosten kommer på plass igjen etter høytiden. Men det er jo kanskje litt unødvendig å ta den heeeeelt ut, og drite fullstendig i alt. Men jeg har faktisk blitt ekstremt mye flinkere på måtehold, når jeg spiser noe som egentlig bare er crap nå… det stopper mye fortere, noe som er et bra tegn.

Har trent intervaller idag, imorgen er det ut på tur. Gleder meg aller så lite, rett og slett.

Nå er det litt gjøremål her hjemme, så skal rett og slett dagen bare nytes. Jeg håper dere har det fint, og ikke er helt motløse med tanke på desember og juletid? 🙂

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s