Prosjekt Desember er i gang :-)

Jeg hadde satt meg et helt klart mål nå for Desember, følte at jeg trengte noe konkret å gå etter. Planen var å utelukkende spise lchf mat, og utelukke alt som er søtt både av lavkarbo drikke og lavkarbo søtsaker.
Jeg har det som en «mal», men om det blir 100% perfekt vet jeg ikke. Tidsrommet er 3 uker ca. altså frem til 20. Des.

Idag har det gått veldig fint, jeg spiste en god frokost med kokte egg, ostebolle og rikelig med fett. Jeg har drukket masse vann idag, litt kaffe og ribbe til middag. Mye fett med andre ord, og det er bra 🙂 Holder søtsuget unna, og man får fort en bra gang i ting.

Om jeg kommer til å drikke noe lettbrus, eller spise noe lavkarbo søtt iløpet av tiden vet jeg ikke. Men jeg skal jobbe ut ifra reglene jeg har satt, og gjøre mitt beste iallefall 🙂 Hovedsaken er iallefall at jeg skal spise sunt og lavkarbo største delen av Desember. Slik at jeg får en bra mnd. og forhåpentligvis når jeg målet jeg hadde før jul.

image

Jeg har kost meg ordentlig idag, selv om jeg ikke har spist noe søtt 🙂 Det er fullt mulig å kose seg uten å trykke i seg alt mulig, bare fordi det nærmer seg jul. Vi trenger tross alt ikke frotse hele Desember, det er veldig unødvendig.

image

Jeg har hatt det veldig koselig, med strikketøy og kaffe med fløte 🙂 Kos er hva man gjør det til selv, og jeg krysser STOLT av den første dagen i desember som bestått med glans 🙂

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s