3. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Dagene går fort, og idag skriver vi allerede 3. Desember ❤ Her hos oss har vi ikke fått noe snø, annet enn i fjellene. Jeg er litt todelt på dette med snøen, jeg vil gjerne ha den og få julestemning. Men jeg liker ikke å kjøre på den, så da har man et "problem" da 🙂 Vel, man kan ikke få i pose og sekk, det burde iallefall jeg vite fra før!

Så da sier jeg rett og slett at jeg håper på litt snø, nok for julestemning og passelig å kjøre på 😀

Dagens lavkarbotips!

«Sliter du med å finne saus til kjøtt eller fisk?  Har du steikt kjøtt eller fisk i stekepanne, er det knallgodt å koke ut panna med kremfløte eller rømme. En god soppsaus eller soppstuing er heller ikke å forakte. Da freser du sopp og evt. løk i litt smør, og koker inn med kremfløte til passe tykkelse. Vanskeligere trenger det ikke være, god middag»

image

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

1 svar til 3. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

  1. Monica sier:

    Wawo for en blogg! Fant den nå og har lest i tre timer. Det som virkelig er wow er at jeg startet med ketosekur 1.desember jeg også – nettopp av samme grunn som deg. Men må virkelig si det er forskjell på sykehusene. Jeg spurte selv om de ville anbefale vektnedgang og lavkarbokost fremover – men får da til svar at neida, det er opp til meg så lenge jeg har innfridd vektkravet (bmi 27). Forskning osv viser jo at for oss med pcos kan det ha stor betydning.

    Gikk for 4 år siden ned fra 107 til 75 (er 177cm) uten at det har hatt noe å si, men spise stort sett bare karbohydrater selv om jeg gikk ned i vekt – vil nå se om lavkarbo kan hjelpe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s