4. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

4. Desember er kommet, og tiden fortsetter å fly. Min desember går meget bra så langt, jeg har klart å spise veldig bra og er stor fornøyd så langt. Synest det er veldig koselig å skrive denne julekalenderen, en koselig stund på morningen med kaffe og levende lys.
Desember er så fin, og det er vel egentlig min favoritt mnd. i året, selv om den er mørk er den samtidig så lys ❤

Dagens lavkarbotips!

» Lyst på noe søtt? Om du opplever søtsug, kan det være du opprettholder dette uten å være helt klar over det selv. Ved å innta lavkarbo søtt hver dag, vil man faktisk også ha søtsug. Selv om dette ikke påvirker blodsukkeret i stor grad, vil man automatisk ha lyst på mere fordi det smaker godt. Det beste er å holde seg til helgene, en dag for eks. Men Desember er jo litt spesiell, kanskje du har lyst på litt ekstra? Hva med å lage en god kopp kakao, det lager du veldig enkelt med 50/50 kremfløte/vann, smak til med ønsket søtning (ikke sukker såklart). Bruk kakao pulver, vanlig er helt greit 🙂 Pisk gjerne ekstra krem og ha på toppen, om du vil kan du jo eksperimentere med julekrydder? »

Det er helt ok å kose seg litt ekstra i Desember, og det finnes mye man kan kose seg litt med som ikke belaster blodsukkeret så mye. Og som jeg har sagt mange ganger nå den siste tiden, om noe «feil» skulle komme ned i magen…. ikke fortvil for mye. Alt er ikke ødelagt av den grunn, det er bare å reise seg igjen og gjøre sitt beste. Ingen av oss er perfekt, inkl. meg 😉

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s