5. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Det er 5. Desember, jeg vet ikke hvordan det går med dere jeg? Håper alt er bra, og at ikke desember føles som en kamp matmessig?
Jeg må jo innrømme at det er mye som frister nå i desember, det er liksom noe på hvert hjørne. På tirsdag gjorde jeg et bevisst valg da vi handla, jeg skulle ikke kjøpe mørk sjokolade og sånne ting. Det jeg har i hus, det spiser jeg som regel…
Men jeg har ikke barn, og jeg kan forestille meg hvor vanskelig det må være for familier som skal bake til jul, lage godeterier. Det føles kanskje helt dumt å ikke kunne kose seg med mat, sammen med de små…

Mitt råd må vel egentlig være å passe på å ikke ta helt av, men kose seg litt ekstra og fokusere på en bra januar igjen 🙂 Ingenting blir noe bedre av å hs konstant dårlig samvittighet, for det man spiser eller ikke spiser.

Dagens Lavkarbotips!

» Har du disse basisvarene hjemme, kommer du langt med lavkarbo:
Reint kjøtt
Rein fisk/sjømat
Grønnsaker som vokser over jorden
Salater
Majones
Egg
Kremfløte
Ekte smør
Rømme
Krydder og urter»

Man trenger egentlig ikke mere enn det, man trenger egentlig ikke noen spesial ingredienser for å spise lavkarbo. Man kan fint klare seg med det fra matbutikken 🙂 Iallefall i hverdagen! Bruk jo gjerne denne julekalenderen til tips for januar igjen, om du ikke er helt i gang ennå ❤

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s