10 . Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Hei godtfolk! Nå er det bare to uker til jul, og jeg føler det er på tide å bli ferdig med julehandelen snart. Det må sikkert vente til mandag, men da skal det bare gjøres. Da skal alt bare bli ferdig, slik at vi slipper tenke mere på det.

Det er av og til en liten utfordring å komme på disse kalendertipsene, men kan jo ikke gi meg halvveis heller 🙂

Dagens lavkarbotips!

«Sett deg et konkret mål for hva du ønsker å oppnå, er det bedre helse? Vekttap? Kanskje begge deler? Bedre helse kommer som regel «av seg selv», ved å spise lavkarbo. Vekttap krever fokus, og du bør ha en plan. Skal du ned mye i vekt, bør du sette deg små delmål på veien. Disse bør i tillegg være høyst realistiske å nå, sett gjerne mål som et lavere enn hva som er mulig. Da blir du bare glad når du evt. klarer mere. Resultat? Du får kjempe mestringsfølelse, og opplever intens glede hver gang du lykkes. Urealistisk mål er ikke smart… å legge opp til å bli skuffa, er sjeldent smart 😉 «

image

For all del ikke min kalender, men koselig bilde 🙂

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s