12. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Fredag og helg, føles bra. På mandag skal resten av julegavene kjøpes, det blir godt å få orden og oversikten på det. Har forsåvidt begynt å pakke inn noe av det som allerede er kjøpt, tenkte å gjøre resten av det imorgen når husvasken er gjort. Er vel ikke bare her i heimen det er full fart på juleforberedelser? 🙂 Ser mange allerede er i havn med alle gaver osv. Så dyktig er nok ikke vi, her tas det litt mere over langen. Om jeg skal være 100% ærlig med dere, så har jeg stressa så følt denne høsten at jeg er full i angst. Ja, angsten har gjort sitt inntog hos meg i forsterket grad igjen, og det sliter på.

Prøver å slappe av, og jeg har det langt fra fælt hele tiden altså 🙂 Men jeg har stressa så mye, at reaksjonene kommer. Skal til legen mandag, og jeg har kommet dit hen at jeg ser behov for å komme meg til psykolog for å prøve å bli bedre. Jeg har blitt bra av angst før, ved hjelp av psykolog. Nå har jeg gått såpass lenge å murret på dette, og hatt noenlunde kontroll forsåvidt. Men kan jeg bli bedre og omtrent angst fri, foretrekker jeg det! 🙂

Så da får juleforberedelsene ta litt tid, i mitt tempo. Det er i grunnen greit, ingen som henger over meg å kommanderer akkurat. Så vi prøver å kose oss også, slappe av og for eks. nyte en film. Men nå prater jeg meg bort her, må jo komme med dagens tips også 😉

Dagens lavkarbotips!

«Når man begynner med lavkarbo, er det mange som lurer på hva man skal spise istedenfor/bytte ut med. Her er noen enkle tips.
Poteter, ris og pasta bytter du ut med mere grønnsaker eller salater.
Brød bytter du ut med lavkarbo knekkebrød/brød, eller du trenger ikke brød i det hele tatt. Spis eggerøre med spekemat/laks eller bacon. Salat med kylling, middagsrester eller lignende. Prøv å unngå snacks, spis godt til måltidene og få nok fett. Det trenger ikke være så komplisert, det kan gjøres veldig enkelt. Man trenger overhodet ikke masse spesialmat på lavkarbo, lavkarbo er bare helt vanlig mat, som er satt sammen på en litt annen måte»

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s