13. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Luciadagen er kommet, dere med små barn feiret den kanskje i barnehagen igår? Her skal Lucia feires med biff ikveld, så sånn er det med den saken 😉 Når jeg ser hvor fort vi går frem mot jul nå, så blir jeg jo nesten skremt. Men jeg gleder meg absolutt, og siden jul er familie reiser vi mot Bergen førstkommende fredag.

Jula vår blir som regel feiret der nede, hos mamma og pappa. Så ut på ettermiddagen neste fredag, ankommer vi Osterøy. Tidlig ute, men tror det er bra. Slik at det er god tid, og ikke noe stress. Mandag den 22. skal vi ha oss en tur til Bergen, bare for å kose oss egentlig. Slappe av og kikke i butikker, og helt sikkert innta et bedre måltid 🙂
Ingen tvil om at jula er tid for kos og avslapping, selv om det ikke er like lett for alle.

Når jeg ser tilbake på 2014 har det vært et crazy år, på mange måter. Men i forhold til at det har vært så crazy, har jeg jo jammen kommet rimelig bra ut av det alikevel. Vekta har gått ned og ikke opp, jeg har trent jevnlig. Det har skjedd en del i våre liv sammen, på godt og vondt. Vi har fått noen svar vi trengte, vi venter fremdeles på svar om andre ting. Livet er ikke bare en dans på roser, men stort sett har vi det godt og det skal vi være glad for. Jeg prater meg bort igjen, så jeg får komme med dagens kalendertips før det tar helt av her 😉

Dagens lavkarbotips!

«Misfornøyd med det du ser i speilet? Er du ekspert på å snakke nedlatende til deg selv? For å få et bedre liv er du faktisk nødt til å være venn med deg selv. Du trenger ikke ha det du selv mener er drømmekroppen, for å være venn med deg selv. For å få kraft og mot til å gjøre de fremskrittene du trenger, må du faktisk være venn med deg selv og tro på deg selv. Ja, dette er et faktum. Om du ikke tror du kan, da kommer du ikke til å lykkes heller. Se deg selv i speilet, smil til deg selv og unn deg selv et par pene ord for dagen. Tro det eller ei, det er viktig for fremgang og resultater!»

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s