14. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Ja, 3. søndag i advent. Helga er atter en gang snart over, men det er helt greit. Imorgen skal jeg til legen en tur, men har også planer om å kjøpe det som mangler av julegavene som skal leveres her oppe. De skal nemlig leveres onsdag, og fredag reiser vi nedover mot Osterøy.
Har på følelsen av at denne uka her, kommer til å løpe avgårde. Blir godt å få komt seg avgårde, og prøve å finne ro der før selve jula kommer.

Jeg gleder meg litt ekstra til å se søsteren min, da hun har flyttet østover. Har knapt sett henne i år, så det blir koselig. Hun skal også være til over nyttår, så det blir veldig bra.

Dagens Lavkarbotips!

«Fast food, mat i farta. Det kan være en utfordring for mange, og ofte er det her mange ryker på en smell. Selv digger jeg god gammeldags baconsvor, det er fettrikt og stanser sult effektivt. Ellers er nøtter med lite karbohydrater, et bra valg. Babybell ost eller lignende. Er du plaget med søtsug? Da ville jeg faktisk ligget langt unna søte atkins barer, og sånne ting. Kjøpe noe fettrikt, nøtter, baconsvor, nå finnes det ribbe i ferskvaren. Eller hva med en salat fra salatbaren, og en tube med majones til dressing (skal ikke spise hele tuben altså) 🙂 Er du plaget av søtsug, ville jeg definitivt kjøpt noe «vanlig» mat som er fettrik. Baconpølse uten brød kan funke, men funker kanskje dårlig for dem som tåler dårlig stivelsen i de pølsene.»

Det er helt ok å skeie ut litt av og til, for all del. Om man ønsker det selv, og har kontroll. Men er man sykt ofte på farten, funker det jo dårlig å ryke på en smell hele tiden…. da er det greit å kjøpe seg noe som holder det mett, og ikke øker søtsuget.

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s