16. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Hei.

Julekalenderen igår glapp visst helt, men da får jeg bare fortsette idag. Var en smule tøff dag igår, og den avsluttet heller ikke bra. Men pytt sann, jeg er bedre idag 🙂

Julesnøen er komt, men det ryktes at den ikke skal vare. Er meldt mildere vær allerede seinere idag, så den reiser vel igjen. Snøen lavet ned i store mengder igår, og det gikk fort… da vi reiste hjemmefra, begynte det å snø. Og plutselig var veien full av snø, etter 20 min kjøring. Drittføre med andre ord, og plogene hadde jo knapt komt på veien. Ikke så rart, da det nettopp hadde begynt å snø. Vi kom oss hjem igjen, og fikk til og med bilen opp til huset. Selv om det ikke var pløyet opp bakkene, og gamleveien.

Det er koselig med snø, det gir julestemning, men jeg liker ikke spesielt godt å kjøre på den akkurat… tror ikke jeg er alene? 🙂

Dagens lavkarbotips!

«Finn din egen variant av lavkarbo, det finnes veldig mange varianter. Mange tror man er nødt til å spise streng lchf for å få resultater, men det stemmer jo ikke. Alt under 150 gram karbo går i kategorien lavkarbo, de fleste ligger nok alikevel under 100. Veldig mange legger seg på 50 gram om dagen, men her kan man finne ut selv hva som passer best. Mange har gått ned mye på mer liberal lavkarbo også, så det at man er nødt å ligge lavt for å gå ned i vekt stemmer IKKE. Det eneste jeg kan si, er at det gjerne oppfattes «lettere» om man ligger lavt, fordi man mister mest søtsug og har bedre matkontroll, jo lavere man går. Men det er ikke sånn at man MÅ, det er bare sprøyt. Om du føler at du må ha litt mere karbo enn 15-20 gram om dagen, for å trives.. ja, da gjør du det:-) Finn den veien som passer deg, ikke alle andre!»

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s