18. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Den store pakkedagen, endelig er den her 🙂 Jeg har faktisk ikke rukket å kjenne på noe reisefeber denne gangen, som jeg vanligvis bruker å få. Jeg er sånn at når jeg ser frem mot noe, for eks. å reise et sted. Ja, da får jeg kribling i hele kroppen, og blir ganske utålmodig. Men denne uken har det skjedd så «mye», at jeg har ikke rukket å kjenne på det noe særlig. Idag er det pakking og klargjøring, så spørs om det blir tid idag heller 😉

Det er egentlig bare bra, er litt travelt å gå å krible hele tiden i grunnen 😀

Dagens lavkarbotips!

«Nå i jula er det mange utfordringer for oss som prøver å leve sunt, men kanskje er det sånn at man kan tillate seg å gi litt mere f… noen dager? I min verden er det helt ok, det er uansett ikke det som blir spist den ene juleuken som er avgjørende for hvor sunn man er. Å være usunn av og til, er ikke farlig. Det aller viktigste er at man har en klar plan for tiden etter jul igjen, hverdagen kommer fort tilbake. Det må man være forberedt på, slik at man kan riste av seg julevanene. Det er nemlig overraskende hvor fort man kan bli komfortabel med å føle seg som crap 😀 Med det mener jeg at man blir fort vant med ubehaget som masse karbohydrater gir…. men i januar er det faktisk hverdag igjen. Da er det viktig å ha planen klar, julevanene skal ikke dras inn i store deler av neste år også. Jeg vet av erfaring med at andre tar kontakt med meg, og forteller at de falt av i en høytid (for eks.) og siden har de bare fortsatt. Dermed sier jeg, legg en slagplan! Gjør det klinkende klart for def selv at jul er jul, hverdagen kommer tilbake og da skal du også fortsette å spise sunt. »

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s